spanski-kosarkasi-svoje-izabranice-kriju-kao-zmija-noge,-samo-se-ovaj-igrac-ne-prestaje-da-se-hvali-suprugom:-skroz-je-drugacija-od-svih-zena-sportista,-zar-ne?

08.09.2019. 14:20

Danas reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini čeka veliki zadatak – megdan sa Špancima, a uoči ove utakmice mi smo se pozabavili lepšim polovinama suparničkih košarkaša…

Supruga Serhia Ljulja Foto: almusca / Instagram

I uprkos tome što su redovi „furije“ prepuni zgodnih i vrlo dopadljivih košarkaša, malo njih može da se pohvali činjenicom da su u srećnoj vezi ili braku.

No, ipak ima i onih koji su uspeli da se skrase, ali svi vrlo ljubomorno čuvaju privatnost za sebe, a svoje izabranice čak ni ne pokazuju na društvenim mrežama. Tako je primera rdi gotovo nemoguće naći fotografije žene Marka Gasola – Kristine Blese, dok suprugu Ćavija Rabasede možemo da vidimo kod njega na Instagramu, ali samo s leđa ili tako da joj le lice sakriveno.

Jedan od retkih španskis asova koji je svoj ljubavni život izložio javnosti jeste Serhio Ljulj, koji neretko na društvenim mrežama deli fotografije sa svojom suprugom Almudenom Kanovas.

Ovaj 32-godišnjak u braku je sa lepom plavušom od jula 2017, a par je pre 11 meseci dobio i prvo dete.

Almudena je vrlo popularna na Instagramu – prati je preko 11.000 ljudi, a ona je i neka vrsta blogerke, a Špancima je draga jer je vrlo nepretenciozna, jednostavna i drugačija od većine žena sportista.

Ova dama se bavila advokaturom, a sa Ljuljem je bila u vezi šest godina pre nego što su stali na ludi kamen. Trenutno uživa u majčinstvu, a često sa pratiocima deli fotografije porodičnog života.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.