specijalni-prijatelj-koji-je-megan-markl-pratio-do-oltara-je-stigao-u-london-porodjaj-se-blizi

09.04.2019. 20:54

Megan Markl je u poodmaklom stadijumu trudnoće i svakog trenutka očekujemo da trudovi počnu. Njen dobar prijatelj Vendel Pirs je upravo sleteo u London. Slučajnost? Mi mislimo da nije.

Specijalni prijatelj Megan Markl je stigao u London: Porođaj se BLIŽI? Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari uskoro će dobiti prvu bebu. Glasine da se njen porođaj bliži pokrenuo je dolazak bliskog prijatelja i kolege Vendela Pirsa.

Vendel Pirs (55), koji je igrao Meganinog tatu u popularnoj seriji „Suits“, gde ju je u sceni venčanja čak i ispratio do oltara, sleteo je u London nekoliko dana pre datuma za koji se u mediji navodi da će se vojvotkinja poroditi.

It’s great to be living & working in London while the excitement builds around the Duchess of Sussex soon giving birth to her first child. Meghan I’m very happy for you. Blessings. 👶🏼 pic.twitter.com/v2WlAKZeQS— Wendell Pierce (@WendellPierce) April 8, 2019

– Sjajno je živeti i raditi u Londonu dok raste uzbuđenje oko rođenja prvog deteta vojvotkinje od Saseksa – napisao je Vendel pored slike zalaska sunca iznad mosta Tower Bridge u Londonu.

Slučajnost? Teško.