„sram-te-bilo,-vupi“:-bela-lije-suze-zbog-starije-koleginice,-a-ona-uzvraca:-„sto-si-trazila,-to-si-i-dobila“

20.06.2019. 12:00

Na svetskoj javnoj sceni desio se novi sukob. Akterke su Bela Torn i Vupi Goldberg.

Bela Torn i Vupi Goldberg Foto: Profimedia

Mlada glumica se pre nekoliko dana našla na meti hakera koji su je ucenjivali njenim golišavim slikama. Uzvratila im je tako što je na društvenim profilima sama objavila sporne fotografije.

A onda je celu priču prokomentrisala Vupi Goldberg.

„Ne možeš da budeš iznenađen, ako te neko hakuje, posebno ako imaš takve stvari na telefonu. Ne interesuje me koliko si mlad ili star – NE SLIKAJ SE BEZ ODEĆE!“, bila je oštra glumica u TV emisiji.

Vupi GoldbergFoto: youtube

Na „šta tražiš, to i dobiješ“ Vupi Goldbegr oglasila se Bela koja je uplakana na Instagramu poručila:

„Sram te bilo, Vupi. Sram te bilo što smatraš da su sve devojke bezobrazne ako se slikaju tako. Sram te bilo!“, pa je u suzama dodala: „Neću da lažem, osećam se odvratno. Osećam se odvratno, Vupi. Jer znam da je svako video moje ****, a zbog tvog intervju osećam se još gore. Nadam se da si je**** srećna““.

I ko je u pravu?

Kada neko napravi ilegalno delo, kao što su to učinili hakeri prema Beli Torn, činjenica da ona voli da se fotografiše golišava nikako ih ne odobrava.

Svako može da se „slika“ kako god želi, ako pritom ne ugrožava druge. Tačno je da način predstavljanja i imidž koji poznate ličnosti plasiraju mnogo govori o njima ali ono: „Slikala si se, tražila si“, ne bismo više da čujemo.

Jedino što nije na odmet reći Beli da bude opreznija- prvenstveno zbog sebe.