srbija-je-sinoc-u-dahu-ispratila-misterije-8222drzavnog-sluzbenika8220-u-seriji-se-pojavila-i-ona-toliko-dobro-izgleda-da-je-usijala-sve

31.03.2019. 17:28

Serija „Državni službenik“ scenariste Dimitrija Vojnova premijerno prikazana sinoć na televiziji „Pink“, izazvala je veliko interesovanje televizijske publike. U priči koju su režirali Predrag Gaga Antonijević, Miroslav Lekić i Ivan Živković, pojavljuje se i ona, talentovana i intrigantna glumica koja je pre 11 godina u „Čarlstonu za Ognjenku“ Uroša Stojanovića ostvarila sjajnu ulogu.

Sonja Kolačarić i Katarina Radivojević u filmu „Čarlston za Ognjenku“ Foto: youtube

Ognjenka iz „Čarlsona“ Sonja Kolačarić u seriji igra Milicu.

Sonja Kolačarić u „Državnom službeniku“ Foto: youtube

Sonja (38) koja je diplomirala na FDU-u prvu glavnu ulogu igrala je u „Belom odelu“ 1999. godine (glumila je prostitutku), a koju smo zatim gledali u „Nebeskoj udici“ kao Seku, pa u filmu „Mrtav ’ladan“ u ulozi Maje, u novoj seriji nam se predstavlja sa tamnom bojom kose. Vizuelne transformacije često su je pratile tokom karijere, a glumica je i u oovj ulozi kao i u prethodnim veoma upečatljiva.

Sa Milanom Marićem u serijiFoto: youtube

U seriji koja prikazuje život agenata BIA-e, glumi uz Milana Marića kojem je pripala glavna uloga Lazara, a koji je pre nekoliko meseci na Festivalu u Berlinu nagrađen kao „evropska zvezda u usponu“.

Sonju su na početku karijere pratile ocene da je „glumica koja obećava“, a ona te prognoze nije izneverila. Poslednjih nekoliko godina gledali smo je u ostvarenjima „Ono malo časti“, „Februar“, „Četiri ruže“, a Milica je njen veliki povratak na male ekrane.

Glumica se u međuvremenu udala za Andreja Ivaničevića i ostvarila kao mama.

U SERIJI I FANTASTIČNA MARTA BJELICA

U „Državnom službeniku“ glumi i Marta Bjelica. Igra Krleta. Talentovana mlada glumica je pre završetka FDU-a krenula sa ozbiljnim glumačkim zadacima.

Marta Bjelica kao KrleFoto: RTV Pink Official / youtube

Igraal je na sceni Ateljea 212 (predstava „Pijani“), a za ulogu u „Izgrednicima“ Dejana Zečevića nagrađena je prošlog meseca na Festivalu u Stokholmu za najbolju glumicu.