srbija-ju-je-obozavala,-izgledala-je-kao-avion,-a-na-novoj-fotki-je-niko-ne-bi-prepoznao-:-zaradjivala-je-milione,-a-sad-niko-ne-zeli-da-radi-sa-njom

20.06.2019. 07:24

Tinejdž zvezda koju su milioni širom sveta obožavali u seriji „Okrug Oranž“ nakon velikog uspeha na televiziji prošla je kroz faze neuspeha i borbe sa mentalnim zdravljem. Miša Barton više ne glumi, ali planira da se vrati na filmsku scenu.

Miša Barton Foto: Profimedia

Glumica Miša Barton koja je rođena u Velikoj Britaniji danas ima 32 godine i glumu je zapostavila poslednjih godina. Miša živi povučen život u Malibuu i izbegava medije i novinare.

Miša Barton u seriji Okrug OranžFoto: Profimedia

Zbog uspeha u seriji „Okrug Oranž“ Miša je sa 19 godina od zarađenog novca kupila vliu u Los Anđelesu u kojoj je živela sa roditeljima do 2010. godine.

Pre dve godine Miša je fotografisana na balkonu svog doma kako viče na prolaznike, a potom je procurio snimak na kojem se ponaša neobično i razgovara sama sa sobom.

Miša Barton na početku karijereFoto: Profimedia

Glumica je rekla da je njeno ponašanje posledica narkotika koje joj je neko sipao u piće. Slučaj nikad nije bio razjašnjen.

Miša Barton danasFoto: Profimedia

Posle duge pauze i odsustva iz medija Miša je fotografisana u Malibuu i glumica se promenila. Više nije nasmejana kao ranije i trenutno vodi bitku sa viškom kilograma.

Miša BartonFoto: Profimedia

Miša Barton se, kako pišu mediji, priprema za povratak na veliko platno.