srbija-ju-je-obozavala:-pevacica-u-44.-godini-ceka-prvo-dete-–-zatrudnela-uz-pomoc-vantelesne-oplodnje-i-donacije-semene-tecnosti

25.07.2019. 11:44

Saopštila je na Instagramu da je spremila nove pesme, ali i da je TRUDNA. Pevačica čeka prvo dete, a beba stiže uz pomoć vantelesne oplodnje i donacije semene tečnosti.

Natali Imbrulje Foto: Instagram

Srećna buduća mama je Natali Imbrulje (44).

„Jako sam srećna što mogu da objavim da sam potpisala ugovor s BMG-om!! Kakav neverovatan tim. Bila sam zauzeta pisanjem proteklih godinu i po i jedva čekam da sa vama podelim ove nove pesme“, napisala je Natali, a zatim dodala: (skrolujte da vidite prvu sliku trudničkog stomačića).

„I, kao što možete videti sa ove fotografije, još jedna objava… (Nisam progutala lubenicu). Očekujem svoje prvo dete ove jeseni. Oni koji me poznaju znaju da je ovo nešto što sam jako dugo želela i blagoslovljena sam da je to bilo moguće uraditi uz pomoć vatelesne oplodnje i donatora sperme – neću više da o tome govorimjavno. Tako sam uzbuđena zbog sledeće avanture… novog albuma i biću mama!“.

Prekrasna Natali za koju se kaže da se „zamrzla u vremenu“, proslavila se 1997. objavom singla „Torn“ koji je bio na njenom debitantskom albumu Left of the Middle.

Pevačicu iz Australije je ubrzo MTV proglasio najboljim novim izvođačem, a onda su usledile i tri nominacije za Gremija.

Muzička zvezda koja je bila u brakusa Danijelom Džonsom, frontmenom australijske grupe „Silver chair“ i koja je sestra pevačice Laura Imbrulje, pravila je veće pauze u karijeri, a 2015. izdala je poslednji album.

Spremna je da se vrati u velikom stilu i to u momentu kada se njen život menja iz korena.