srdjan-iz-grupe-„mobi-dik“-danas-ima-52-godine-i-izgleda-ovako:-a-pravo-iznenadjenje-sledi-kad-cujete-cime-se-danas-bavi

24.05.2019. 10:27

Devedesetih je Srđan Čolić, frontmen grupe „Mobi Dik“, vladao scenom kontroverznim hitovima koji se i danas pevaju. Danas ima 52 godine i sasvim drugačiju karijeru.

Srđan Čolić je od grupe „Mobi Dik“ prešao na sasvim drugačiju karijeru Foto: youtube

Kontroverznim hitovima grupa „Mobi Dik“ osvojila je u tren oka dens scenu devedesetih godina. Nakon raspada prve postave u kojoj je bila Ana Stanić, njeno mesto zauzela je Aleksandra Perović sa kojom je Srđan nastavio da niže hitove. Međutim, onda se povukao sa javne scene – samo naizgled.

Srđan inače potiče iz porodice dramskih umetnika i po svemu sudeći rešio je da se vrati korenima jer danas rukovodi velikom produkcijskom kućom koja radi sinhronizaciju za sve popularne crtane filmove.

Upravo Srđan stoji iza pripreme crtaća koje gledaju deca ovih godina.

Iako više nije u muzici, i dalje se bavi zabavom i umetnošću i u tome mu odlično ide.

Na svim velikim ostvarenjima radio je upravo on, počev od „Kralja lavova“, „Hrabre Meride“, „Zaleđenog kraljevstva“, „Angry birds“, preko „Lepotice i zveri“, „Grdane“, „Damba“, „Vajane“ i svih drugih popularnih crtaća – upravo je Srđan stajao iza njihove sinhronizacije.

A i na privatnom planu Srđanu odlično ide. Sa suprugom Evom dobio je sina Stribora koji danas ima deset godina, a 2014. godine dobio je i ćerku