sreli-smo-jednu-od-najpoznatijih-svetskih-blogerki:-olivija-se-besramno-fotosopira,-a-ako-nju-prepoznate,-svaka-vam-cast

26.05.2019. 19:51

Zaboravite sve što ste videli na Instagramu, ovo je istina o izgledu svetski poznate blogerke i manekenke.

Olivija Kulpo na Instagramu Foto: Instagram

Na današnjoj trci Formule 1 u Monaku sreli smo Oliviju Kulpo i Džozefin Skrajver. Znate kako je Olivija poznata po savršenom izgledu i stilu? Pogledajte ovo!

Za stil čista desetka!Foto: Privatna arhiva

Kada je stil u pitanju, Olivija je bila na visini modnog zadataka. Ovo je jedan od najboljih predloga za leto, u modnom rečenicu zaveden kao “retro šik”.

Lepa OlivijaFoto: Instagram

Da se razumemo, lepa je Olivija i uživo. Što bi mnogi rekli, bivšu Mis univerzuma morate da primetite. Vidi se da veoma vodi računa o izgledu i stajlingu i da svoju reputaciju jedne od najpoznatijih svetskih blogerki (na Instagramu je prati četiri miliona ljudi) shvata veoma ozbiljno.

Ali da nije ista kao što je na Instagramu, jasno je na prvi pogled. Fotošop je čudo i njen veliki saveznik u promovisanju “idealnog” izgleda. “Ispegla se lepo Olivija” pre nego što se pojavi na ovoj društvenoj mreži.

Ali je ona priredila još veći šok. U Monaku je bila i manekenka i Anđeo “Viktorija sikret” Džozefin Skarjver koja se svojim fanovima na Instagramu (ima ih 5, 9 miliona) predstavlja u ovakvom izdanju.

A ona zapravo ovako izgleda. Stvarno je u pitanju ista osoba, to će vam i Džozefin dokazati.

Džozefin Skarjver uživoFoto: Privatna arhiva

Manekenka je danas objavila sliku iz Monaka, ali ju je malo “ukrasila”. U njenom slučaju i fotošop i šminka čine čuda.

Pa recite, koliko vam liče devojke sa slika uživo i sa Instagrama?

Iako na Instagramu nisu iskene, mi iskreno kažemo da su uživo veoma atraktivne.

Džozefin i OlivijaFoto: Instagram

Pa šta bi im “falilo” da se predstave baš ovakve? Teška muka je ta “fejk” Instagram lepota, kad se jednom fotošopirate, izgleda da treba dosta hrabrosti da se prikažete u realnom svetu.