sreli-smo-u-bahreinu-ketrin-zitu-dzouns-i-dejvida-bekama-evo-kako-svetske-face-zaista-izgledaju-a-ono-sto-je-nosila-glumica-zaparace-vam-oci

Glumica i supruga Majkla Daglasa pojavila se sa sinom Dilanom Daglasom u za sportske trke, pomalo ekscentričnoj odevnoj kombinaciji.

Ketrin Zita Džouns sa sinomFoto: Privatna arhiva

Ekscentričnost njene haljine ogleda se u dizajnu i glomaznom gornjem delu. Sa modne strane, ovo je opšti haos, sve u kombinaciji sa sandalama i torbom i kosom koja vapi za frizerom.

Pojedinačno, svaki komad na Ketrin nije „loš“ izbor, ali je sve zajedno bilo potpuno pogrešno. Glumica je sigurno htela da izgleda „šik“, ali ma koliko da ova modna odrednica bila široka, ipak, ovo njeno izdanje ne potpada pod nju.

Sa druge strane, a tik do mame, glumičin sin je bio ležerno odeven, ali sa merom i adekvatno prilici.

Ketrin izblizaFoto: Privatna arhiva

Ova haljina jedino ima opravdanja zbog „diva momenta“ koji je „nesređena“ (nesređena, a ne mesi kosa) pokvarila. I evo Ketrin izbliza. Na korak smo bili od nje. Na fotografijama nema ni grama fotošopa. Sve je onako kako zaista i izgleda.

Još jednom pogledajteFoto: Privatna arhiva

Lepa je Ketrin kao što se decenijama priča za nju, njena zrela lepota ostavlja snažan utisak, ali ima određene razlike između ovog njenog izdanja i onog uglađenog sa crvenog tepiha.

Ketrin kad se potpuno doteraFoto: Profimedia

Šminka ipak, čini čuda. Glumica i na Instagramu ume da posegne za malim čudima ulepšavanja pa najčešče objavljuje „ispeglane“ slike, ali zna i iznenadi i da se pojavi u prirodnijoj varijanti.

U njenom društvu u Bahreinu bila je i Sara Fergunson, vojvotkinja od Jorka koja je, kako prilika nalaže, bila u jednoj praktičnoj kombinaciji.

Ketrin i Sara FergusonFoto: Privatna arhiva

I tu je bio i on… Dejvid Bekam! Pojavio se doteran od glave do pete, u safari stilu. Ništa manje od njega nismo ni očekivali.

Dejvid BekamFoto: Privatna arhiva

Do izražaja je došao njegov dobar ukus, ali i jedna od njegovih brojnih tetovaža.

Tetovaža u prvom planuFoto: Privatna arhiva

Ovakvog Bekama, u smokingu, poznaje planeta, a da li vam se podjednako dopapa i na slikama iz vrelog Bahreina?

Kad je sa Viktorijom, još više se skockaFoto: Profimedia

zahvaljujući fotografijama sa trke Formule 1, uverili smo se da bivši sportista i modna zvezda ne koristi fotošop. Sve njegove bore su i ovde, na Instagramu.

Ali ko bi krivio Ketrin kada su žene izloženije daleko većem pritisku da uvek izgledaju savršeno?