sreli-smo-voditeljku-natasu-pavlovic,-a-ona-nam-je-otkrila-koji-„muski-posao“-obavlja-bez-problema!

Nataša je odabrala kežual autfit – urbanu, crnu haljinu sa modernim printom iskombinovala je sa dubokim, kožnim čizmama, a pozirala nam je sa šoljicom svoje omiljene VIVA kafe za poneti.

Nataša Pavlović na otvaranju OMV benzinske staniceFoto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Iskoristili smo priliku da proćaskamo sa popularnom voditeljkom o izazovima zaposlenih žena i mama, pa smo je upitale ostaje li joj uopšte vremena da natoči gorivo i svrati na pumpu, ili je taj zadatak ipak prosledila svojoj jačoj polovini?

„Postoji neka raspodela poslova, ali ko kad stigne – taj i završava obaveze. Bar je tako u mojoj kući, nema pravila, nema onoga „ovo je tvoj posao, ovo moj“. Kad vidim da fali goriva, ako sam ja u automobilu, ja sipam, a ako je muž – onda on to uradi. Zaista nema pravila“, otkrila nam je Nataša, i dodala da jedino što ne voli da obavlja kada je reč o „muškim“ poslovima jeste bacanje smeća i nošenje kabastih stvari, pa je to na njenom suprugu.

Nataša nam je otkrila da u njenoj porodici nema klasične podele poslova na „muške“ i „ženske“Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

OMV benzinska stanica u Krnjači dobila je drugačiji, moderniji enterijer restorana i prodavnice koji odgovara najvišim standardima, uz sada već čuvenu OMV garanciju higijene.

Ovo je samo početak akcije obnove OMV benzinskih stanica širom Beograda i Srbije, a sve kako bi potrošači mogli da maksimalno uživaju u prijatnom boravku i kratkom predahu tokom putovanja.

Na OMV benzinskim stanicama u svakom trenutku čeka vas sveže pecivo i vrhunska VIVA kafaFoto: Vesna Lalić / RAS Srbija

OMV benzinske stanice, bilo da su na autoputevima ili magistralnim drumovima, oduvek su bile sinonim za osveženje i fin ambijent u kome možete napuniti baterije, okrepiti se u VIVA restoranu uz neki od specijaliteta iz bogate ponude, ili povratiti energiju šoljicom odlične kafe koja je svojevrsni zaštitni znak OMV-a.

A evo i delića atmosfere sa otvaranja OMV benzinske stanice Krnjača u BeograduFoto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Ako žurite ka svom odredištu, na benzinskim stanicama možete stati samo na trenutak kako bi kupili omiljenu VIVA kafu i sveže pecivo ili sendviče za poneti, ili natočiti gorivo premijum kvaliteta. Ne zaboravite da OMV benzinske stanice nude i niz dodatnih usluga koje štede novac i vreme, poput menjačnice, prodaje TAG uređaja, karata za događaje…