srpkinja-je-napravila-karambol,-a-ovo-nije-haljina-nego-parce-najlona:-pokazala-je-ves,-ali-sok-sledi-kada-pogledate-gore!

Koko je ovog puta zaintrigirala svet u haljini od crnog tila sa cirkonima, a možda je i očekivano što je ista bila potpuno providna!

Ova 40-godišnja plavuša bez blama je pokazala minijaturne gaćice koje su poslužile tek da prikriju najintimniji deo tela, a akcenat je stavila i na prebujne grudi.

Koko Ostin uvek intrigira svojim imidžem Foto: Profimedia

Društvo je ovoj glumici, inače srpskog porekla, pravio suprug – reper i glumac Ajs Ti, a možda će zvučati neverovatno, ali par ima jedan od najboljih brakova u Holivudu.

Naime, oni su na ludi kamen stali još davne 2005. godine. Ajsa je očarala njena specifična figura, što je i sam priznao jednom prilikom: “Prvo sam primetio njene zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oko zapala i njena velika zadnjica. Počeli smo da razgovaramo i odmah sam shvatio koliko je mila.”

Par je praktično nerazdvojan Foto: Profimedia

Dva meseca od prvog sastanka par se obavezao na večnu ljubav, a iako se ovo činilo kao brzopleta odluka, ispostavilo se da je bila prava.

“Između nas je postajala intenzivna fizička privlačnost, ali tada sam već bio u fazi života kada sam se želeo da se smirim. Želeo sam partnerku za život, a ne lepog psihopatu”, rekao je reper, a nemali broj puta on je pokazao koliko voli i poštuje svoju suprugu.

“Svestan sam predrasuda koje ljudi imaju prema Koko; misle da je divlja i da samo želi dobro da se zabavi. Ali, ona je dobra i iskrena žena i najbolja osoba koju sam ikad upoznao. Znam da možda misle i kako ja u dvorištu palim leševe, dok je Koko striptizeta na rođendanskim zabavama, ali mi smo samo običan par koji radi obične stvari. To ste mogli da vidite i u našem šou i mislim da su napokon shvatili da nismo ništa drugačiji od ostalih”, zaključio je zaljubljeni reper.

Oni su 2015. dobili su i ćerkicu Šanel, za koju je glumica veoma vezana i doslovce se ne razdvajaju.

Inače, Koko ili Nikol Natali Ostin – kako zapravo glasi njeno pravo ime, rođena je u glumačkoj porodici u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine bili su Srbi. Zanimljivo je i da je sama nekoliko puta u javnosti akcentovala da ima naše korene.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.