srpkinja-koja-je-verena-za-dominika-tima:-osvojila-garos,-izgleda-kao-model-i-oblaci-se-za-medalju

Kristina je juče pratila svog verenika austriijskog tenisera čiji je najbolji plasman (zasad) četvrto mesto na ATP listi. Bila je malo zabrinuta za vreme meča, a kako je okršaj odmicao, njeno rasploženje se popravilo.

Kristina Mladenović juče na Rolan GarosuFoto: Profimedia

Kristina je i danas imala razloga za slavlje jer je osvojila trofej sa mađarskom teniserkom Timeom Baboš. Kiki kako glasi njen nadimak, u seniorskoj konkurenciji je došla do četiri trofeja, jednog u pojedinačnoj i tri u konkurenciji parova.

Trijumf na Rolan GarosuFoto: Profimedia

A kako se postaje pobednik na terenu, naučlila je od roditelja bivših sportista, majke Dženite, nekadašnje odbojkašice i oca Dragana koji se profesionalno bavio rukometom.

Podrška Dominiku TimuFoto: Profimedia

Roditelji Kristine Mladenović u Francusku su se doselili iz bivše Jugoslavije, a izabranica Tima rodila se u Sen Pol sir Meru, 14. maja 1993. godine.

Za njenu karijeru je Pariz veoma važan jer je najveći uspeh kao juniorka ostvarila osvajenjem Rolan Garosa, a 2007. je kao seniorka startovala na turniru u francuskoj prestonici.

ZA NJIH SE KAŽE DA SU NAJLEPŠE SPORTISTKINJE:

Mladenovićeva koja je 2011. debitovala u nacionalnom timu Francuske (za koji je nastupala i na Olimpijskim igrama) u vezu sa austrijskim kolegom uplovila je u leto 2017.

“Mogu samo da kažem da smo zajedno”, prokomentarisao je Dominik glasine o romansi u novemrbu 2017. za “Die Press”.

Ni on ni ona nisu bili toliko rečiti o svojoj ljubavi, ali je više ne kriju. I na njenom i na njegovom profilu ima dosta zajedničkih fotografija.

Njen profila na Instagramu daje nam i uvid u njen odličan sti. Kiki očigledno pored tenisa veoma prati modu.

Voli jednostavnost u odevanju, ali ume da bude i veoma glamurozna.

Godine i godine bavljenja sportom doprinele su da Kristina izgleda kao model pa bez problema može da nosi koju god haljinu da izabere.

Srpsko-francuski- austrijski par Kiki i Dominik sve više se prate i sve češće se govori o njima. A Kristina je tokom Timove borbe za trofej protiv Rafaela Nadala za prvo mesto na Rolan Garosu bila njegova najveća podrška.