Srpska napredna stranka poklonila opremu mlađim kategorijama OFK Kosanice i ŽFK Kolibrija, sledi izgradnja pomoćnog terena i tribina

  U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport, Nekategorizovano.

  KURŠUMLIJA- Prilikom poslednje posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kuršumliji, mališani koji treniraju fudbal u OFK „Kosanica“ zatražili su pomoć oko izgradnje pomoćnog terena. Tim povodom našu opštinu posetio je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darko Glišić koji je na velikom igralištu razgovarao sa mladim fubalerima „Kosanice“ i „Kolibrija“ i uručio im sportsku opremu, saopštila je opština Kuršumlija.

  Tom prilikom predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić je najavio da će sledeće nedelje voditi detaljnije razgovore o izgradnji pomoćnog terena, koji su mališani zatražili od predsednika Vučića, kao i o uređenju tribina i kompletnog sređivanja ovog spotrskog kompleksa, a sve u cilju stvaranja boljih uslova za rad svih selekcija.
  – Najvažniji zadatak svih nas je da mladim generacijama omogućimo bolje uslove za život i rad ali i da im obezbedimo bolje uslove da svoje slobodno vreme usmere na kvalitetniji i pravi način i tako steknu zdrave životne navike. Posebno me raduje činjenica da se sve više mladih ljudi bavi sportom u okviru različitih sportskih disciplina što govori da su naša deca izuzetno talentovana i postižu zapažene rezultate – rekao je ovom prilikom predsednik Vidić.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474440


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...