srpska-odbojkasica-fotkala-se-kao-od-majke-rodjena-i-zapalila-instagram:-malo-je-ovakvih-zena!-dominira-i-na-terenu-i-van-njega!

17.06.2019. 17:08

Jedna od najuspešnijih srpskih odbojkašica Jovana Brakočević Kancijan nedavno je pozirala poljskom fotografu Pavelu Brezinskom za potrebe editorijala u italijanskom „Vogu“, a ovaj umetnik i inače je poznat po erotičnim fotografijama na kojima žene nemaju ni trunku mejkapa, pa su takve i slike naše sportistiknje.

Jovana Brakočević Foto: joca2 / Instagram

Jovana na njima pozira gotovo naga ili sa vrlo malo odeće, a ni na jednoj nema šminku, no uprkos tome – fotografije izgledaju veoma elegantno i nežno, i nimalo vulgarno.

Ova odbojkašica, visoka 196 cm, i sama je objavila ove seksi fotografije na svom Instagramu, istakavši da joj se dopada to što su uradili i da voli crno-bele slike.

Njenih 24.000 pratilaca oduševljeno je reagovalo na ove objave, koje su pokupile ogroman broj pozitivnih komentara i lajkova. Inače, lepa brineta sebe na ovoj društvenoj mreži opisuje kao „mamu, suprugu i sestru“ i osobu kojoj je odbojka utkana u DNK.

Podsetimo, proslavljena 30-godišnjakinja se 2014. godine na tajnoj ceremoniji u Beogradu udala za 12 godina starijeg Italijana Marka Kancijana, koji se takođe bavio odbojkom.

Godinu dana kasnije par je dobio sina Viktora, a tada je Jovana stavila tačku na karijeru, premda samo privremeno. Ona se ubrzo vratila na teren, a sada nastupa za italijanski AGIL Volley.

Inače, ona je sprskoj reprezentaciji pomogla da se domogne srebra 2016. na Olimpijskim igrama, kao i na putu ka brojnim drugim medaljama i titulama.