sta-se-sve-nosilo-na-spektakularnom-vencanju:-mladenci-blistali,-a-ovako-su-izgledale-poznate-zvanice

Mladenci zaigrali ispred Hrama Svetog Save u Beogradu: Danijela Karić i Ivan Mileusnić

Apsolutni modni pogodak bio je dolazak mladenaca na crkveno venčanje. Prednost je data tradiciji i bio je to najbolji izbor jer nijedna venčanici niti odelo nisu mogli da zasene ovo.

Dragoljub Karić

Nevestin otac Dragoljub Karić bio je veoma elegantan u smokingu i sa leptir mašnom u bojama naše zastave. I on je na svoj način istakao značaj naše tradicije i istorije.

Simon Dekarić

Danijelin brat Simon Dekarić nosio je moderan plišani sakou u svedenim bordo-crnim tonovima.

Mladenci sa Danijelinom porodicom

Zablistala je i nevestina majka Hafa Karić koja je nosila nežne pastelne tonove. Bila je ovo veoma sofisticirano, damsko izdanje.

Danica Karić i Nikola Karić Stojiljković

Danica Karić i Nikola Karić Stojiljković bili su odličan modni tandem.

Bojan Karić sa porodicom

Bojan Karić je nosio moderno odelo, njegova supruga Maša Nikolić Karić odlučila se za glamuroznu haljinu u jarko narandžastoj boji. Ćerkicu ju je pratila stajlingom, a sin je bio elegantan kao otac.

Bogoljub i Milanka Karić

Bogoljub i Milanka Karić rešili su da se na venčanju pojave u plavoj boji, simbolu klasične elegancije koju je Milanka upotpunila biserima, a njen muž crvenom, svečanom kravatom.

Kume

Kume su se pojavile u raskošnim pa i ekscentričnim haljinama. Rediteljka Sanja Beštić (levo), ako izuzmemo mladu, bila je najorignalnije odevena.

Baka Danica

Puna pažnja bila je posvećena Danici Karić, baki Danijele Karić koja je na venčanje došla sa sinom Bogoljubom i snajom Milankom.

Slavica i Gordana Karić

Izbor Slavice i Gordane Karić bila je crna boja, majka je prednost dala elegantnoj čipki, dok je ćerka na prvo mesto stavila jednostavnost.

Nebojša Karić sa suprugom

Sin Bogoljuba Karića Nebojša Karić nosio je efektnu kombinaciju sive i bele boje, dok je njegova supruga „prošetala“ crnu kombinaciju sa sjajnim detaljima.

Marina Rajević Savić i Dušan Savić

Elegantni su bili i Marina Rajević Savić koja je obukla haljinu cvetnog desena i Dušan Savić sa „sportskom“ kombinacijom k boja na kravati.

Aleksandra Troicki

U metalik haljini sa geometrijskim izrezima i crnim „jakim“ sandalama predstavila se Aleksandra Troicki.

Mladenci

Mladenci su posle jednog tradicionalnog priredili moderno izdanje koje je bilo čist glamur. Danijela je ponosno pokazala trudnički stomačić.

Iva Štrljić

Na slavlju koje je usledio posle venčanja u Hramu pojavila se glumica Iva Štrljić u nesvakidašnjoj haljini sa upadljivim detaljima i originalnom frizurom.

Ana Nikolić

Sve pohvale za stil idu Ani Nikolić koja je izabrala savršenu crnu haljinu, frizuru u stilu serije“Igre prestola“ i neprolaznu „Šanel“ torbu. I da, sjajne „Casadei“ sandale.

Marko Nikolić sa suprugom

Na slavlju je bio i brat Ane Nikolić Marko Nikolić u prepoznatljivom stilu sa atraktivnom suprugom.

Dušan Lazić Laza i Dara Bubamara

Za Aninu savršenu šminku kao i za šminku mlade zaslužan je mejk ap stručnjak Dušan Lazić Laza čiji je stajling za desetku- odličan odabir boja i materijala vidimo na njemu.

Aleksandra i Filip Živojinović

Na prvom slavlju nakon rođenja sina Aleksandra pevačica Aleksandra Živojinović pojavila se u plasiranoj haljini i sa šik sakoom, dok je njen suprug Filip Živojinović bio u elegantnom odelu.

Dara Bubamara

Dara Bubamara je pozirala u kombinezonu sa resama koje su kao detalj hit ove sezone. Kontrast odeći bila je torba sa zlatnim ukrasima.

Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević spojila je crnu bluzu sa neobičnom šarenom suknjom, a njen nevenčani suprug Vujadin Savić pratio ju je u besprekornom odelu.

Milan Stanković

Crno-beli svet je izbor Milana Stankovića.

Milica Pavlović

Na svadbi je pevala Milica Pavlović, sva u metalik sjaju.

Milka i Jovana Forcan

Na slavlju su uživale i Milka i njena ćerka Jovana Forcan. I dok je mama nosila cvetnu haljinu sa tilom, naslednica se pojavila u jednom od najmodernijih modela haljine.

Vesna Dedić

Izbor Vesne Dedić za posebnu priliku bila je lagana zelena haljina uz koju je ponela spektakularne sandale.

Snežana Dakić

Snežana Dakić zna da izabere odeću u kojoj će svako primetiti.

Mina Kostić

Mina Kostić je ušetala u jednostavnom mantilu i „mrežastim“ čarapama.