stefana-veljkovic-se-tako-dobro-skockala-da-cete-je-satima-gledati-neprikosnovena-je-na-terenu-a-van-njega-modna-kraljica

18.03.2019. 18:07

Naša zlatna odbojkašica Stefana Veljković pored odbojke ima još jednu veliku ljubav, modu. Koliko je poznaje, pogledajte na slici!

Stefana Veljković u Beogradu Foto: RAS Srbija

Članica naše reprezantacije koja je 2018. na Svetskom prvenstvu u Japanu osvojila zlato, čeka proleće u savršenom modnom izdanju.

Vidi se da sjajno prati modne trendove, ali i da ima izgrađen modni pečat, što pokazuje sama kombinacija odevnih predmeta i detalja.

Kul izdanje naše sportistkinjeFoto: Instagram

Na fotografiji se vidi koliko su trendovi „promenili“ dobro poznati, klasičan spoj farmerki, majice, sakoa i sportskih patika. Sportistkinja iz Jagodine, koja je igrala u Crvenoj zvezdi, Turskoj, Poljskoj, a koja sada igra u Italiji, na terenu je pravi zmaj.

I u sportskoj opremi je izgledom privlačila veliku pažnju, pa mnogi već godinama govore da je Stefana među najlepšim odbojkašicama na svetu.

Stefana Veljković na terenuFoto: Profimedia

Devojka koja je karijeru ispunila medaljama, među kojima je i srebro sa Olimpijskih igara u Riju 2016. u ozbiljnoj je vezi sa odbojkašem Srećkom Lisincem koji igra u Poljskoj.

Kako je prošle godine izjavila u intervjuu za „Blic ženu“, njena veza sa Lisincem trajaće zauvek.