stiflerova-mama-je-pre-20-godina-bila-najveca-decacka-fantazija:-originalna-milf-danas-izgleda-kao-da-nije-ostarila-ni-dana

01.08.2019. 20:49

Glumica Dženifer Kulidž verovatno je najpoznatija po ulozi Stiflerove mame iz popularne komedije “Američka pita”. Prošlo je 20 godina a ona nije ostarila ni dana.

Dženifer Kulidž u filmu „Američka pita“ Foto: Profimedia

Iako je Dženifer Kulidž u svojoj karijeri imala i veće uloge u serijama kao što su “2 Broke Girls”, “Joey”, te u prvom i drugom nastavku filma “Legally Blonde” gde je glumila uz Riz Viterspun, svoju večnu slavu zaradila je titulom “originalne MILF”.

Stiflerova mamaFoto: Profimedia

Skraćenica MILF koja znači znamo-već-šta, koristi se pri opisivanju veoma seksualno privlačne majke. I iako je termin postojao i pre Američke pite, on je imao prilično negativnu konotaciju i koristio se samo u žargonu na forumima ranih 90-tih. Ali, sam koncept MILF-a poznat je i ranije te je u filmu i pesmi prikazan kroz lik gospođe Robinson.

Dženifer danas ovako izgledaFoto: Profimedia

Na premijeri novog nastavka Američke pite „American Reunion“, posebnu pažnju plenila je 48-godišnja Dženifer, koja ne odustaje od svoje uloge seks-bombe, pa ni na crvenom tepihu.

I dalje MILFFoto: Profimedia

U novom nastavku komedije opet je zaigrala Stiflerovu majku, ulogu po kojoj je najviše i pamtimo, a uz nju se pojavljuju i ostale zvezde koje je Američka pita svetski proslavila.