U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Meštani ulice Vojislava Ilića u Prokuplju dobili su uličnu rasvetu. Sredstva za postavljanje 21 sijalice, u dužini od skoro 800 metara, obezbeđena su iz gradskog budžeta, i iznose 1.900.000 dinara.
  Vukoman Milenković, predsednik Saveta mesne zajednice “Sava Eraković-Strahinja”, u kojoj živi blizu 3.500 Prokupčana, kaže da je obećanje lokalne samouprave brzo ispunjeno.

  -Nikada nismo imali uličnu rasvetu. Upravo zbog ove činjenice, za svaku je pohvalu angažovanje lokalne samouprave da žitelji ovog dela Prokuplja imaju iste uslove za život, kao i oni koji žive u centru, rekao je on i dodao da u ulici Vojislava Ilića ima 30 domaćinstava i da 12 đaka ide u prokupačke osnovne škole.
  On napominje da su pre više od 10 godina dobijali obećanja da će dobiti ulično svetlo, ali da ista nikada nisu bila ispunjena.
  -Zbog dece mi je drago što smo i mi dobili svetlo. Njihova bezbednost nam je uvek bila u prvom planu. Hvala svima koji su bili angažovani u ovom poslu, rekao je meštanin Dejan Radović.
  Milorad Mića Vulović u ovoj ulici napravio je dve kuće.
  -Nakon skoro 40 godina, kako živim ovde, dočekao sam da i moj kraj dobije jedan sasvim lepši i moderniji izgled. Jul 2019. godine pamtiću po tome što je i moja Ulica Vojislava Ilića, dobila ulični rasvetu. Bilo je i pre obećanja, ali svetla nikada nismo dobili, sve do sad, rekao je on i dodao da u narednom periodu očekuje da ulica dobije i asfalt.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469556