stil-mine-sovtic-uveliko-se-hvali,-ona-ga-retko-komentarise,-a-sada-kaze:-„ne-volim-da-pokazujem-kozu-niti-je-lepo-niti-je-privlacno“

Neposredno pre početka revija glumice su sa nama podelile važne tajne odličnog stila.

“U bekstejdžu sam videle pastlene boje koja ja jako volim i danas sam u takvim tonovima i drago mi je da vidim više od toga”, rekla je Mina za “Ženu”, a Lena se nadovezala:

“Ovde sam i zbog Ane, a još više zbog Sonje i zbog Boška (revija Bođka Jakovljevića takođe je organizovana večeras). To su moji prijatelji, sa njima se privatno družim, a i pratim njihov rad. Na Sonjinim revijama sam nekoliko puta bila gost. Ona uvek dođe da podrži nas u pozorištu, na našim predstavama. Tu smo da najvijamo jedni za druge. Strašno mi se dopada način na koji modno razmišlja, sviđa mi se njena modna kreacija, modna ekspresivnost. Videla sam nešto malo kolekcije i jedva čekam da pogledam ostatak. Mislim da će ovaj put biti zanimljivog kolorita, na prethodnoj reviji sve je bilo crveno”.

Mina je na reviju došla u decentnom izdanju, a Lena u elegantnoj šik kombnaciji.

“Nije potrebno da se čovek oblači provokativno niti je to nužno estetski prihvatljivo i privlačno- makar meni nije. Ja volim da kombinujem klasične stvari sa nekim rokenrol komadima, da pravim kontraste, ali ne volim da pokazujem suviše kožu. Ima previše toga, a ja volim da udaram kontru (smeh)”, prokomentarisala je Mina svoj stil kojim odskače od svoje generacije.

Autentičan modni ukus krasi i Lenu koja je istakla da voli da “ima neki svoj stil”.

“Volim da se bavim modom iz ugla proučavanja. Jako me zanima sve što se dešava, ali sam davno već naučila da iz svakog trenda i pravca preuzimam ono što meni dopada i onda da to primenim na svoj način, dodam nešto svoje. Moja i jeste kreacija i moda treba da bude igra, a ne zadata vrednost”.

Mina i Lena zajedno su uživale u revijama, a zajedno i igraju u predstavi “Ljubav u Savamali” u Zvezdara teatru.

“To je jedan od najlepših projekata u kojem sam ikada učestvovala. Uloga Sare je moja najkompleksnija uloga, najdalja meni, a moja najdraža. Kada sam juče bila u apoteci, rekla mi je apotekarka da je gledala predstavu,pričale smo o tome…. To je nešto što ne može ni sa čim da se uporedi. Prosto sam srećna što sam deo toga, volim tu priču i mislim da bi što više ljudi trebalo da je vide”, prokomenatrisala je Mina i dodala da ćemo je gledati u drugoj sezoni “Žigosanih u reketu”:

“Igram i u seriji “Dug moru” Gorana Gajića za koji verujem da će biti visoko kvalitetan dramski projekat”.

Kako je Lena dodala, “Ljubav u Savamali” je na poslednjim Danima komedije u Jagodini od publike dobila visoku ocenu 4, 8.

“Dobili smo i dve nagrade za tekst, a Milan Vasić za najbolju ulogu. I mi i publika jako volimo tu predstavu. Pored toga, igrala sam u provokativnoj predstavi u pozorištu “Boško Buha” “Vrteška”. Evo, sutra igramo treću reprizu. Paralelno u Ustanovi kulture “Vuk Karadžić” natstupam u “Spojelima” u režiji Isidore Goncić, pojavljujem se u poslednjih 30 epizoda u “Pogrešnom čoveku…”.

Zauzete glumice uvek pronađu vremena za ono što vole, a moda je definitivno njihovo interesovanje i ljubav.