stil-poznaje-godine?-sindi-se-tome-slatko-nasmeje-i-pokaze-koliko-dobro-zene-u-pedesetim-mogu-da-se-oblace

30.05.2019. 07:17

Stil ima vremensko ograničenje? Kada „zađete“ u određene godine, morate da zaboravite na trendove? Nažalost, tako misle mnogi, a Sindi Kraford ih sledećim primerima razuverava.

Svetska modna zvezda Sindi Kraford ima fantastične modne predloge za žene koje su poput nje u pedesetim, ali ćete na njenom stilu zapaziti nešto važno.

Ono što ona nosi mogu da nose i znatno mlađe žene i to je još jedna njena modna lekcija i modni argument kojim obara predrasude.

Zatvori

Glamurozno

Kada treba da bude „posebno“ glamurozna, Sindi Kraford oblači haljinu koja je miks elegancije i dozvoljene mere provokativnosti.

Na Met Gali 2016.

Ova metalik haljina je dokaz da žene u pedesetim ne samo da mogu da prate trendove, već mogu da i plasiraju nove. Njeno futurističko izdanje sa Met Gale 2016. je najbolja ilustracija toga.

Spreman stil za svaku priliku

Raspon njenog modnog umeća ide od elegancije i ekstravagancije do ležernosti. Sindi i na polju sportskog stila veoma prati trendove.

Prava letnja haljina

Ovaj modni predlog stigao je u pravo vreme (nadamo se da će nam leto doneti Sunca), jer je ovo prava haljina za letnje mesece.

Džins+košulja=SJAJNA KOMBINACIJA

Ako temperatura, ipak, ne skoči, okrenite se uvek aktuelnom džinsu koji u kombinaciji sa elegantnijom košuljom može da „posluži“ za razne prilike.

Kombinacija za posao

Bela košulja i crne svečanije pantalone dobro su rešenje za posao, samo naravno, nosite drugačiju obuću (na pr. salonke). Ali baš ovakva kombinacija može da se nosi i u gradskoj šetnji ako želite da na najpozitivniji način odskočite od okoline.

Kratka haljina? DA!

Sindi obožava kratke haljine, zna da ih nose i savetuje žene da ih samouvereno nose. Ali pogledajte, ona ima meru: pokazala je noge, a gore ništa nije otkrivala.

Zablistajte u crvenoj boji!

I ova slika je primer umerenosti u odevanju, jer crveni model naglašava noge, ali nema izražen dekolte.

Brinite o svojoj formi

Sindi je primer ženama i kada je vežbanje u pitanju jer ona decenijama vežba i vežbanje je samo deo njenog zdravog stila života.

Neka moda bude vaše uživanje!

I imajte na umu, neka svaki vaš korak bude korak u velikom stilu!