stize-druga-beba-objavila-sa-ceka-sina-sa-10-mladjim-deckom-i-ljudi-ne-znaju-gde-da-prvo-pogledaju-na-ovoj-slici

04.04.2019. 15:56

Saopštila je na Instagramu da čeka drugo dete. Dobila je brdo čestitiki, a slika kojom je saopštila da je u drugom stanju izazvala je veliku pažnju.

Druga beba na putu: Amber Rouz Foto: Instagram

„Aleksander Edvards i ja smo toliko uzbuđeni što možemo da vam saopštimo da ćemo dobiti sina. P. S. Sebastijan je tako srećan što će dobiti mlađeg brata“, napisala je Amber Rouz (35) koja sa Vizom Kalifom pre šest godina dobila sina Sebastijana Tomasa.

Hiljade i hiljade ljudi čestitalo je budućoj dvostrukoj mami, a njenu objavu je na Instagram profilu objavio i budući tata, Aleksander Edvards (25).

„Čak i kada bude bio mrak, moj sin će sijati. Hvala ti za bebu, moja ljubavi. Volim te“, napisao je i dodao da jedva čeka da zagrli bebu, ali i da se neće ljutiti ako njegove prve reči budu bile bezobrazne.

Amber koja važi za jednu od najprovokativnije odevenih svetskih javnih ličnosti, trudnoću je saopštila fotografijom na kojoj je do izražaja došao njen stomačić, ali i brojne tetovaže i nakit, kao i njeno lice bez šminke koje nemamo prilike često da vidimo.