stizu-novi-pokloni:-poklanjamo-vam-tri-fantasticne-springfild-majice-–-dovoljno-je-da-samo-uradite-ovo

30.07.2019. 19:55

Znate li šta vam je potrebno baš u ovom trenutku? Savršena letnja majica, praktična za tople dane, a sjajnog dizajna kako biste i na plus 30 pratili trendove. I znate šta … mi vam je poklanjamo!

Savršeni letnji pokloni vas čekaju na portalu Žena rs Foto: Promo

I to ne jednu već tri. Spremili smo za vas tri modela iz nove kolekcije „Springfild“, iza koje se krija zanimljiva modna priča.

Poznati brend je u saradnji s morskim biologom „Nešenel Džiografika“ Manuom Sanom Feliksom kreirao liniju originalnih majica. Spojili su se tako moda i priroda (zar je moglo bolje?) i nastali su savršeni letnji modeli – napravljeni od organskog pamuka koji koža najviše voli, posebno leti zbog visokih temperatura.

Majice čekaju na vas: registrujte se, ostavite komentar i mogu da budu vašeFoto: Promo

Majice inspirisane vrelom Ibicom i egzotičnim Mozambikom koloritom čuvaju prirodu (deo su eko frendi linije RE(ECO)INSIDER) kojom Springfiled podržava održivu modu) i prate trendove: tu su crveno-bele pruge, nežna plava i uvek aktuelna bela boja (najbolji izbor za leto). A pored toga ukrašene su fantastičnim aplikacijama morskog sveta i porukama: „Jači zajedno“, „Živi život“, „Ne skrivaj se“.

Svaki model možete da nosite u sportskoj kombinaciji, a može da ukrasi i elegantnije izdanje jer majice mogu da se nose i uz patike i uz elegantniju obuću. I mogu da završe u vašem ormanu.

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete, ako već niste, i dovoljno je da nam mahnete u komentaru, a mi ćemo nagraditi troje najbržih (kliknite OVDE i zgrabite sjajnu šansu).

Dok učestvujete u ovoj poklon akciji saznaćete i zbog čega se za nove komentare na Žena rs govori da su neverovatno zabavni i kreativni.

Jedva čekamo da čitamo vaše reakcije! I jedva čekamo da nekog od vas obradujemo! Narednih dana očekuju vas nove nagrade, zato nas čitajte, pratite naš Instagram i Fejsbuk i ne zaboravite da #ženatevoli.