stjepan-hauser-na-instgramu-kao-od-majke-rodjen-je-najveci-pozar-u-regionu-ovog-leta:-kad-su-ga-pitali-–-da-li-je-zaista-go,-odgovor-je-dolio-ulje-na-vatru

27.07.2019. 19:24

Violončelista Stjepan Hauser je slobodan. Jelena Rozga više ne postoji u njegovom životu, niti neka druga žena, pa može da koristi sve svoje kvaliteta – umetnika, čoveka, pa i fizičke kvalitete da opčini devojke oko sebe. Prvi korak ka tome je nova Instagram objava.

Stjepan Hauser Foto: Instagram

Stejpan Hauser je veoma aktivan na svom Instagram profilu. Uglavnom objavljuje snimke i fotografije sa koncerata, ali sad je objavio nešto zbog čega su žene u komentarima poludele. Uostalom, ako celo leto muškarci gledaju zgodna ženska tela, i žene imaju pravo da bace oko.

“Za mene nema letnjeg odmora, vežbam kao manijak”, napisao je Hauser i objavio kako vežba go kao od majke rođen ili barem tako neki misle.

Na pitanje komentatorke – da li je go na snimku, odgovorio je – to će ostati zauvek misterija.

Pa, na kraju krajeva čemu ovaj život bez malo mašte. Tako da ništa drugo ne preostaje nego da oni kojima se sviđa Hauser zamišljaju i uživaju gledajući ga kako vežba – kao manijak.