sto-se-slavilo,-slavilo-se:-ali-da-tek-vidite-sta-je-verenik-poklonio-dzej-lo-za-rodjendan

28.07.2019. 14:45

Nije mala stvar napuniti 50 godina. Dženifer Lopez je jubilarni rođendan slavila pre nekoliko dana na gala žurci u Majamiju. Ništa manje se nije ni očekivalo, ali je njen verenik Aleks Rodrigez poklonom prevazišao očekivanja.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez na rođendanskoj zabavi Foto: Profimedia

Ni manje ni više, bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez je verenici Dženifer Lopez poklonio porše “911 Targa GTS”, čija je cena oko 162 hiljade dolara, 17,1 milion dinara!

Poklonu se u zube ne gleda, ali ovaj Rodrigezov smo morali da “propustimo kroz kalkulator”.

Simbolika njegovog poklona (osim što otkriva da je njegov džep prilično dubok) otkriva da on prema slavljenici ima veoma ozbiljne namere jer… kada muškarac ženi poklanja izuzetno skup poklon, time prenosi poruku: “Važna si mi i želim te pored sebe”.

Poklon za Dženifer Lopez: Aleks Rodrigez nije štedeoFoto: Profimedia

Možda u ovakvom načinu darivanja ima i malo samohvalisanja i hvalisanja pred svetom koji je posmatrao dešavanja na rođendanskoj gala zabavi.

A Džej Lo? Ona je sigurno ostala bez reči kada je ugledala automobil u boji ljubavi – crvenoj boji.

Neumorno je na Instagarmu postavljala slike sa žurke, a sinoć je svom dragom čestitala rođendan na ovoj društvenoj mreži, slikom na kojoj su njih dvoje i njihova deca iz prethodnih brakova, i porukom: “Srećan rođendan, Aleks, volimo te”.

“Zluradi” komentari kako Aleks vara Džej Lo sve više padaju u vodu. Postaje sve očiglednije da je Dženifer pronašla muškarca pored kojeg blista kao što nije sijala ni pored jednog ranije.

Možda uskoro veza postane i zvanična. A do tada Los Anđeles priča o njenoj glamuroznoj proslavi.

Ako se i vi bližite jubilarnom rođendanu, proslavite ga kao Džej Lo – ne morate da organizujete ovoliko skupocenu zabavua, ali je bitno da pevačicu sledite u jednom- na važan dan čestitajte sebi što se napunili određen broj godina i recite: “Tek sam počeo/la”.

Kad može Dženifer Lopez, možete i vi.