suprug-verice-rakocevic-fotografisao-njenu-cerku-bez-trunke-sminke-elena-zivi-daleko-od-grada-i-uzgaja-zivotinje-a-ovako-izgleda-bez-sminke

20.03.2019. 12:10

Dizajnerka Elena Karić, ćerka Verice Rakočević, odlučila se za nekonvencionalni način života za razliku od svojih kolega. Život živi daleko od kamera i pažnje medija. Umesto da svakodnevno izbija iz frižidera sa najavama nove kolekcije i pričama o svetskim saradnjama ona se fokusirala na kuću koju ima na Kosmaju i posvetila uzgajanju životinja.

Verica Rakočević i Elena Karić Foto: elena.karamankaric / Instagram

Elena se posvetila zdravom životu i ishrani. Sa porodicom se preselila u novi dom u kojem živi seoski stil života.

Elena na Instagramu objavljuje životne avanture, kako iz svakodnevnog života, tako i iz Indije u kojoj je bila početkom marta.

S obzirom na to da se Elena fokusirala na život koji je orijentisan na devizu „povratak prirodi“, tako i njen život na Instagramu izgleda – objavljuje prirodne fotografije bez šminke i filtera.

Možda je najveće iznanđenje fotografija koju je napravio Veljko Kuzmančević, suprug Verice Rakočević. U pitanju je fotografija na kojoj je Elena bez trunke šminke i nije korišćena bilo kakva obrada fotografije.

Ako uzmemo u obzir kakav je životni stil Elene Karić takva je i fotografija – prirodna.