suze-maje-nikolic-usred-emisije-su-raznezile-sve-gledaoce:-„zelim-vam-svima-da-na-poslu-radite-sa-ovakvim-ljudima“

28.06.2019. 19:47

Voditeljka Maja Nikolić, koja je vodila emisiju “150 minuta” na TV Prva napušta ovu televiziju, a od kolega se oprostila u ovom emotivnom snimku.

Maja Nikolić Foto: filip čukanović / Instagram

Podsetimo, Maja Nikolić nedavno je objavila da nakon nešto više od tri godine napušta televiziju Prva gde je vodila emisiju “150 minuta”, a razloge je voditeljka zadržala za sebe, objasnivši da su privatne prirode.

– Za sada nemam ništa novo u planu, planiram da se odmorim, da odem sa porodicom na letovanje, a od septembra ću razmišljati o novim poslovnim poduhvatima – rekla je Maja Nikolić za “Blic” tim povodom.

A došao je i taj dan, dan poslednje emisije Maje Nikolić u ovoj emisiji i izgledao je ovako:

U suzama, Maja se oprostila od saradnika.

– Ja vam želim da svi na poslu radite sa ovakvim ljudima – zaključila je Maja nakon što su je kolege iznenadile cvećem i najlepšim željama i zagrljajima.

Maja se od kolega oprostila i na Instagramu:

– Nema reči kojima mogu da opišem količinu osmeha, sreće i uspomena koju nosim sa zahvaljujući ovim predivnim ljudima! Hvala vam na tome, hvala vam na punom srcu sa kojim odlazim, hvala na prijateljstvu, hvala na profesionalizmu…. Nismo se dovoljno slikali, mnogih ovde nema – napisala je voditeljka uz fotografije sa kolegama i prijateljima koje je stekla tokom rada.

Inače, kako je saopštila TV Prva, emisiju “150 minuta” tokom narednih meseci vodiće Jovana Vukojević i Dejan Pantelić.