svadba-u-srbiji-koja-nije-za-svakog:-pevacica-je-zavukla-ruku-u-suknju,-a-onda-izvukla-pistolj-i-krenulo-je-ludilo

Možda ste navikli da po svadbama u Srbiji ima pucanja, ali garantovano niste prisustvovali svadbi u kojoj pevačica glavom i bradom usred pesme vadi pištolj zataknut za suknju, kreće njime da vitla a onda i puca – sve usput pevajući kao da se ništa posebno ne događa.

Šlag na tortu je činjenica da je pištolj uperila direktno u prisutne, ne razmišljajući o mogućim stravičnim posledicama.

Samo jedan trenutak delio je nju ili nekog od prisutnih od ranjavanja ili još goreg scenarija, ali svatovi, verovatno podgrejani posluženjem, nisu u ovome videli ništa protivzakonito niti opasno, a situacija je bila više nego opasna – i protivzakonita.

Upravo to dešava se na snimku koji obilazi društvene mreže u Srbiji, a i šire:

– Ovo nema ni u Teksasu!

– Srbija brale!

– Prava domaćica!

– Ovo je moja buduća žena!

– Priđi ako smeš da joj daš bakšiš – komentarišu ljudi.

Ima i onih malobrojnih koji shvataju u kakvu je situaciju pevačica dovela sebe i prisutne:

– Upasan pištolj i metak u cevi, dobro je prošla..

– Mlatara sa prangijom dobro nije bilo mrtvih – ili jeste?

– Mlataranje pištoljem sa metkom u cevi i upotreba pištolja na skupu je izazivanje opšte opasnosti! Da imamo državu ne bi joj palo na pamet da ovo ikda ponovi! – poručuju malobrojni.

Ima onih koje je prizor uveselio, ali činjenica je da je pevačica dovela u stanje opasnosti sve prisutne. Međutim, nakon pucnjave, vesela pevačica se sa bendom popela na bager i produžila sa veseljem. Naravno, opet je pištolj bio u igri.

– Evrovizija na aparatima! – komentarišu ljudi koje je prizor pevačice silno zabavio.

Svi se pitaju ko je pevačica sa snimka, ali detalji o svadbi i dalje nisu poznati javnosti. Za sada, dva snimka ostaju da kruže mrežama. Nažalost, reakcije su većinski pozitivne i oduševljene, a činjenica da je pevačica vrlo lako mogla da ozbiljno povredi sebe ili druge ostala je u drugom planu.