sve-bi-zene-da-budu-pored-njih:-a-samo-ona-ima-tu-privilegiju-i-prelepa-je

Bred Pit i Leonardo Dikaprio bili su zvezde premijere filma „Jednom u Holivudu“ u Kanu.

Ekipa filma „Bilo jednom u Holivudu“ na Festivalu u Kanu: Leonardo Dikaprio, Kventin Tarantino, Danijela Pik, Dejvdi Hejman, Šenon Mekintoš, Margo Robi Foto: Profimedia

Šmekerski nastup, nema šta, ali bila je među zapaženim zvanicama i jedna dama, u veoma originalnom stilu- glumica Margo Robi čiji su dosadašnji javni nastupi proticali u znaku nesvakidašnjih odevnih kombinacija.

Dok većina gošći u Kanu nosi haljine, ona je na premijeru ušetala u crnim pantalonama i romantičnoj (top) bluzi sa ružom.

Dopada nam se i njena ležerna frizura i pramenovi „na pola“ dovršeni.

Leonardo Dikaprio, Margo Robi i Bred Pit danas u KanuFoto: guillaume horcajuelo / EPA

U Kanu je danas organizovana promocija novog filma Kventina Tarantina na kojoj je Margo opet bila u društvu Dikaprija i Pita (ili je bolje reći, oni su bili u njenom društvu).

Koliko žena bi se menjalo sa njom! Leonardo i Bred su danas na Azurnoj obali u ležernijem stilu i tako festivalskom, a glumica, poznata kao Vučica sa Vol strita (nadimak je dobila po ulozi u filmu „Vuk sa Vol strita“), ostala je na istom modnom pravcu – drugačija je, a elegantna i sa tako dobrom frizurom.

Danijela Pik i Kventin TarantinoFoto: Profimedia

A Tarantino? Ma, ne brinite za njega! Reditelju je sasvim dobro pored supruge Danijele Pik.

Opasna blizina i zamalo susret

U Kanu je i glumica Marion Kotijar koju su 2016. spajali sa Bredom Pitom baš u jeku natpisa o njegovom razvodu sa Anđelinom Žoli.

Šuškalo se čak i da u to vreme trudna Marion čeka dete sa Pitom. Glumičin muž Gijom Kane demantovao te priče, a onda je sa suprugom dobio drugog sina Luja (par ima i sina Marselja).

Da li će se Marion i Pit sresti u Kanu?

Marion Kotijar u KanuFoto: Profimedia

Bilo je šansi i da se u Kanu sretnu i bivši partneri Leonardo Dikaprio i manekenka Toni Garn koja je danima bila na Azurnoj obali, a onda se vratila kući u Nemačkoj.

Dikaprio i Toni bili su ranije u vezi, a onda je Leo krenuo u susret novim ljubavnim avanturama. I nikako da ga neka žena odvede pred oltar.

Dok gledate sliku glumaca sa početka teksta, shvatićete da imaju zajedničku crtu- nemaju baš toliko sreće u ljubavi jer i Pit nakon razlaza od Anđeline nikako da se skrasi iako je, po glasinama, bio sa mnogim poznatim damama, od Sijene Miler do Kejt Hadson.

Čekamo sad ludu kansku, tradicionalnu žurku u organizacija Lea!