sve-ljubavne-afere-lole-smiljanica:-pre-nego-sto-se-skrasio,-ljubio-je-ove-devojke

02.06.2019. 19:02

Jedan od najpoznatijih neženja sa domaće javne scene Lola Smiljanić oženio se danas Tamarom Čupković. U Beogradu je sa studentkinjom Pravnog fakulteta sklopio crkveni, a zatim i građanski brak.

Skrasio se Lola, a imao je buran momački život. Ovo su devojke koje je osvajao i koje su osvajale njega.

Lista je prilično duga.

Zatvori

Lola Smiljanić

Fudbaler se oženio dugogodišnjom devojkom koja ga je osvojila skromnošću i time što ne voli da se eksponira u javnosti.

Lola i Tamara na venčanju u crkvi

Par sa porodicom i prijateljima slaviu prestoničkom restoranu (na slavlju će bit 200 zvanica), a na fotografijama iz crkve u prvi plan je izazovna mladina venčanica, ne tako primerena crkvi. Lolin kum na venčanju bio je Nemanja Tomić.

Katarina Kaja Ostojić

Pre Tamare Lola se zabavljao sa pevačicom Katarinom Kajom Ostojić. Bilo je to na početku njene karijere. Kaja je sada u braku sa Džunirom Džekom.

Slađana Ivanišević

Dosta se pisalo i o njegovoj romansi sa atraktivnom plesačicom Slađanom Ivanišević koja je uvek u top formi.

Milena Ćeranić

Veza Lole Smiljanića i pevačice Milene Ćeranić opisuje se kao kratka i slatka. Njih dvoje nikad nisu priznali da su bili u vezi. Izjavljivali su da se “samo druže”.

Mina Milenković

Fudbaler je bio u vezi sa manekenkom Minom Milenković, nakon njene kontroverzne otmice (kako se navodilo, Mina je izrežirala sopstevnu otmicu).

Mina u Crnoj Gori

Mina sada živi u Italiji, udata je i postala je mama.

Dejana Živković

Lista nije završena. Na njoj je i manekenka Dejana Živković.

Dragana Kraišniković

Tu je i Mis Republike Srpske za 2009. Dragana Kraišniković, ona je navodno bila Lolina najveća ljubav. Ako se ne računa njegova supruga.

Lola Smiljanić

Smiljanić je fudbaler o čijim se “osvajačkim” podvizima pisalo više nego o njegovoj sportskoj karijeri. Pomno su ispraćene i njegove avanture zavođenja iz prestoničkih klubova- jednom je devojci koja mu se dopala dao novčanicu od 500 evra na kojoj je napisao svoj broj telefona (nije baš bilo šmekerski, a ni pristojno),