sve-o-cerkama-iva-sanadera:-bruna-se-udala-ovog-vikenda,-a-petra-juri-holivudsku-slavu

26.05.2019. 23:52

Bruna Sanader (30) udala se proteklog vikenda na Hvaru. To venčanje bilo je u živi javnosti. A pod lupom su ćerke Iva Sanadera, nekadašnjeg premijera Hrvatske, godinama.

Bruna Sanader dolazi na venčanje Foto: Slobodna Dalmacija / screenshot

U katedrali “ Sv. Stjepana“ došla je sa sestrom Petrom i majkom Mirjanom. Sudbonos „da“ rekla je srednjoškolskoj ljubavi Vedranu Vukadinoviću.

Do katedrale ih pratila klapa, a iz crkve ih je ispratio „Svadbeni marš“, da bi mladenci zatim otplesali uz pesme Olivera Dragojevića, „Cesarica“ i „Kad mi dođeš ti“. Posle plesa uputili su se ka rivi, a venčanje su proslavili na Paklinskim otocima.

Bruna i Vedran upoznali su se u IV zagrebačkoj gimnaziji. Ona je završila studije medicine, a on je diplomirao ekonomiju (zajedno su bili na apsolvenstog ekskurziji u Grčkoj).

Žive u Minhenu gde je ona na specijalizaciji, a on ima svoju kompaniju.

Daleko do Hrvatske je i Petra Sanader koja je na venčanju bila u crnoj haljini (ističe se da je nosila torbu „Šanel“). U SAD gradi glumačku karijeru (igrala je u filmu „Ubistvo je moje zanimanja“.

Bavi se pevanjem, sviranjem, plesom, mačevanjem, modelingom, reklamiranjem arapskog nakita, a navodno se bavila i astrologijom, izradom horoskopa.

Ivo Sander koji je na odsluženju zatvorske kazne u Remetincu nije prisustvovao venčanju ćerke.