sve-oci-uperene-u-njih:-tina-i-vensan-uslikani-u-prestiznom-kanskom-hotelu-evo-kako-im-je-u-braku,-ali-zaista

16.05.2019. 18:03

Bili su Tina Kunaki i Vensan Kasel zvezde prošlogodišnjeg Festivala u Kanu pa su rešili da pokore i ovaj. I čini se da su baš na dobrom putu.

Tina Kunaki i Vensan Kasel 2018. na venčanju u Bidaru u Francuskoj Foto: Profimedia

Tina Kunaki je sinoć na premijeri filma „Les Miserables“ zablistala u plišanoj haljini na crvenom tepihu Kana, a danas je uslikana kako sa suprugom Vensanom i njihoovm ćerkicom Amazonijom koja se rodila pre nekoliko meseci, uživa u prestižnom hotelu „Martinez“.

Ljubav u KanuFoto: Profimedia

I šta nam slike govore? Da su Tina Kunaki i Vensan kao zaljubljeni golupčići. Njih dvoje kao da su još zaljubljeniji nego na početku veze.

Prva godina braka nagoveštava dugovečenu srećnu ljubavnu priču.

Tina uz svog mužaFoto: Profimedia

I dok je Tina i ovaj put pokazala odlilno modno izdanje i savršene naočare, francuski glumaca je kao pravi džentlmen i tata preuzeo brigu o Amazoniji.

Tata Vensan sa ćerkicom AmazonijomFoto: Profimedia

Nije ni bilo sumnji da ljubav mlađane Tine i fransuskog zavodnika i bivšeg supruga Monike Beluči neće potrajati. Jedini crvić je bila razlika u godinama- tri decenije, poznati model ima 22, a Kasel 52 godine.

Poznati par prošle godine u KanuFoto: Profimedia

Zasad im ni ta razlika ne može ništa. A Kanu se njih dvoje uvek rado vraćaju. Bili su i prošle godine na tradicionalnoj filmskom manifestaciji, a onda su se kroz nekoliko meseci venčali baš u Fransuckoj, u Bidaru na jugozapadu zemlje.

Tina Kunaki sinoć na premijeri filma „Les Miserables“ Foto: Profimedia

Francuska je za njih talična, a bogami su i oni talični za Kan. I uvek ispune očekivanja. Jedva čekamo Tinin novi nastup na crvenom tepihu.