sve-zene-u-srbiji-ovog-leta-nosice-samo-ovakav-kupaci-kostim-a-donji-deo-je-toliko-seksi-da-nema-muskarca-koji-ce-odoleti-da-ne-gleda-kao-omadjijan

01.04.2019. 06:54

Prošle godine kupaći kostimi sa takozvanim bočnim dekolteo okupirali su plaže širom sveta, a čini se da će i ove upravo to biti glavni trend!

Još uvek nijedan drugi model nije sklonio sa trone ovakve gaćice, a podsetimo – one su visoko sečene sa strane tako da otkrivaju popriličan deo kukova, ali su minijaturne u intimnoj regiji, te na zadnjici, pa samo jedan pogrešan korak može da otkrije više nego što ste planirali.

Ipak, čini se da ženama širom sveta ova činjenica nimalo ne smeta, pa ga rado nose, i to ne samo manekenke i ultrazgodne cice, već žene sa najrazličitijim figurama.

Prednost ovakvog kostima je što vizuelno izdužuje noge i stanjuje struk, pa je sa te strane dobar izbor i za punije dame, ali i to što ne ostavlja neprivlačne tragove od sunčanja.

Ako niste sklooni rizikovanju i ne volite da pokazujete svoje obline, ovakav model ipak radije preskočite. No, ako vam se dopada u našoj galeriji pogledajte ovakve kostime i kako iste nose poznate dame i trendseterke.

Zatvori