svekrva-zamalo-da-zaseni-mladu:-cela-sevilja-gledala-je-u-majku-serhija-ramosa-evo-zbog-cega

16.06.2019. 13:37

Venčanje Serhija Ramosa i njegove dugogodišnje partnerke Pilar Rubio, juče u Sevilji, okupilo je brojna poznata sportska imena. Mladenci su kao i mnogo puta ranije izgledali kao savršeni ljubavno-modni tandem, ali je na svečanom događaju pored neveste zablistala još jedna dama.

Serhio Ramos Foto: Profimedia

Za fudbalera Real Madrida i atraktivnu voditeljku dugo se nagađalo da su se već venčali i da to skrivaju od javnosti. Jučerašnja svadba je takve pretpostavke demantovala.

A bilo je baš onako kako se i očekivalo, glamurozno, ali i pomalo tajanstveno jer par nije dozvolio fotografima da uđu u katedralu gde je obavljena ceremonija.

Ispred crkve paradili su fudbaleri i fudbaski stručnjaci sa suprugama i ona, majka Serhija Ramosa. Pakvi Garsija je u društvu sina, koji je bio van sebe od sreće, došla u uzanoj haljini peplum kroja i sa raskošnim crnim ukrasom u kosi.

Mladoženja sa majkomFoto: Profimedia

Mladoženaj u fraku nije mogao da skine osmeh sa lica, a i njegova majka je bila više nego raspoložena. Pakvi Garsija je ovim izdanjem oraspoložila i modne kritičare koji imaju toliko toga da komentarišu na njoj. Prvo, tu je kroj njene odeće koji je dobro izabran s obzirom na njejnu građu i liniju. Boja nije toliko atraktivna, ali je aktueln, a crni čipkani ukras u kosi je deo tradicije (jedan od običaja na venčanjima u Španiji kaže da nevesta i deveruše nose bukete od korova kako bi oterale zle duhove. Pilar nije ispoštovala ovo pravilo, ali su crne kale koje je nosila, pored toga što su bile izraz njene ekscentričnosti, donekle bile u skladu sa ovim pravilom).

Uvek upečatljivo odevenaFoto: Profimedia

Majka svetske fudbalske zvezde inače je poznata po upadljivom stilu odevanja, ona zaista voli da se istakne.

Pilar Rubio sa ocemFoto: Profimedia

Sa druge strane, tata neveste koja je od mladoženje starija osam godina, nije toliko skretao pažnju sa sebe, prateći ćerku u fraku koji se često viđa na muškarcima na venčanjima u Španiji.

ANA IVANOVIĆ I NJEN STIL KOJI SE GODINAMA KOMENTARIŠE: