svet-je-prvi-put-video-lice-cerkice-irine-sajk-i-bredlija-kupera-i-tvrde-da-je-najlepse-dete-ikada:-toliko-lici-na-majku-da-je-to-sokantno!

Premda se Bredli Kuper i Irina Šajk nisu preterano trudili da sakriju ćerku od očiju javnosti, te su u više navrata “uhvaćeni” u zajedničkim trenucima sa njom, njen lik ipak nije bilo moguće videti, s obzirom da su fotografije uvek bile napravljene iz daljine.

Oni takođe nisu dvogodišnju Leu objavljivali ni na društvenim mrežama, pa je bilo zanimljivo konačno otkriti kako izgleda dete najlepše žene na svetu i jednog od najvećih holivudskih šmekera.

Irina Šajk sa ćerkicomFoto: Profimedia

Ispostavilo se je plavokosa Lea zaista preslatka i da je nasledila najbolje od oba roditelja, pa verujemo da će izrasti u pravu lepoticu!

Podsetimo, ona je rođena 2017, dve godine nakon što su poznata Ruskinja i glumac počeli da se zabavljaju, a oboje su prilično zatvoreni, te retko kada za medije pričaju o ćerkici ili njihovom odnosu

Ipak, u nekoliko navrata su se na neki način dotakli ove teme, pa je Irina jednom prilikom rekla da je za nju “porodica sve na svetu”, a slično je rekao i Kuper.

“Da, imam dete, imam porodicu – to je čudo i nešto o čemu sam oduvek sanjao, i što me je otvorilo ka svetu i učinilo da budem prsiutan u sadašnjosti”, izjavio je glumac prošle godine.

Irina u društvu supruga Bredlija KuperFoto: Profimedia

Inače, Šajkova se vrlo brzo nakon porođaja vratila na modne piste, a istakla je kako činjenica da je postala mama ne sme da promeni ženin identitet i ono što ona suštinski jeste.

“Jedna moja prijateljica rekla mi je: “Objavila si seksi sliku, a ti si sada mama!”. Odgovorila sam joj prosto: “Pa, šta?”. Mislim da se radi samo o tome ko ste zaista, ko želite da bidete i kako želite da živite. Ne smatram da bilo ko treba da se menja samo zato što je sada mama”, objasnila je i dodala kako su žene jake i sposobne da budu i majke i zaposlena lica u isto vreme.

Par se često može videti zajedno u nefromalnim trenucimaFoto: Profimedia

Inače, par je endavno prošao kroz vrlo turbulentan period, kada su Kupera mediji širom sveta povezivali sa Lejdi Gagom, zbog očiglednih varnica na dodeli Oskara.

Zanimljivo je da se ni Irina ni Bredli tokom čitavog ovog meteža nisu oglasili, dok je Gaga sve demantovala izjavom da su “društvene mreže WC Interneta”.