svet-na-nogama-zbog-razvoda-majli-i-lijama:-evo-sta-radi-pevacica-dok-se-njena-devojka-razmece-zajednickim-slikama

11.08.2019. 15:39

Iako su mnogi sumnjali u njihovu vezu kada se saznalo za nju, vest o razvodu Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta samo šest meseci nakon njihoovg venčanja je sve šokirala. Šokantan razvod pa još šokantniji razlog za kraj.

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort : pukla ljubav Foto: Profimedia

Veza za koju se na početku pisalo da je “spoj nespojivog” pukla je zbog romanse Majli Sajrus i blogerke i manekenke Kejtlin Karter, bivše devojek Brodija Dženera.

Pevačica i Kejtlin uslikane su kako se strasno ljube (dan pre nego što se saznalo za krah njenog braka), a fotografije su pečat! Više niko ni ne sumnja da je vest o razvodu možda lažna.

I dok planeta priča o njenom razlazu od australijskog glumca, šta radi Majli?

Majli i Brendi SajrusFoto: Instagram

Majli je objavila sliku na kojoj u čarima relaksacije uživa sa polusestrom Brendi Sajrus, ćerkom njene mame Tiš Sajrus iz prvog braka sa Baksterom Nliom Helsonom.

Kejtlin i Majli Foto: Instagram

Brendi je sa Majli i Kejtlin pre nekoliko dana napustila Dolomitske Alpe u Italiji.

Majli i Kejtlin pre tri dana u ItalijiFoto: Profimedia

Majli je napravila skandal, a sad se “pravi luda”, ali zato Kejtlin ne krije njihovu ljubav pa ponosno na Insastoriju objavljuje sliku sa devojkom.

Zgodna KejtlinFoto: Instagram

A Lijam Hemsvort?

On se pre nedelju dana pohvalio novim poslovnim angažmanom i od tada ga nema na ovoj društvenoj mreži.

Nije se bez razloga pričalo da njegova veza sa kontroverznom Majli nema budućnosti. Odnosno, da on neće moći da je “smiri”.

A vest o razlatu poznatog para pojavila se baš na dan kada stariji brat Lijama Hemsvorta Kris Hemsvort puni 36 godina. Slavljenik je uslikan veoma neraspoložen. Pitamo se zbog čega je to tako…