svi-danima-zapanjeno-gledaju-u-golisave-slike-princa-carlsa-nije-krivo-njegovo-telo-vreteno-vec-cena-njegovih-kupacih-gaca

24.03.2019. 17:04

Šta li je to toliko zanimaljivo na kupaćim gaćicama princa Čarlsa da se one danima komentarišu?

Princ Čarls uživa Foto: Profimedia

Po stradni to, što britanski prestolonaslednik uopšte ne izgleda “tako loše” u golišavom izdanju, ali je ovaj put razlog opšte pometnje nešto sasvim drugo. Njegov kupaći kostim.

Poznavaoci njegovog stila kažu da se Čarls ovog mara na Karibima kupa u kupaćem starom 12 godina! Verujete ili ne? Sin kraljice Elizabete II koji sa suprugom, vojvotkinjom od Kornvola, krstari luksuznim brodom i svraća an egzotične destinacije, godinama se viđao u istom šarenom kostimu. Pa ili je zaista toliko štedljiv ili želi da nošenjem istog modela napravi takvu sliku o sebi?

A legendarni kupaći kostim košta oko 26.000 dinara.

Kamila u teget kostimuFoto: Profimedia

U svakom slučaju, Čarls je štedljiviji od Megan Markl koja je dosad na trudničke kombinacije potrošila pola miliona dolara. Reputacija modne ikone za nju nema cenu, ali britanski dvor i te kako košta.

I još će koštati, sve do njenog porođaja koji je zakazan za naredni mesec, a onda kreće serija postporođajnih modnih izdanja. Ništa manje skupih, uvereni smo u to.