svi-inostrani-uspesi-nase-branke:-da-li-je-bardem-zaista-dzekpot?

17.06.2019. 00:15

Branka Katić je domaća filmska zvezda, ali je veoma poznata i u svetskim filmskim krugovima.

Iza sebe ima veliki broj uloga u ostvarenjima strane produkcije, a kako je nedavno ekskluzivno otkrila za „Bazar“ ima novu ulogu, u filmu „Molly“ engleske rediteljke Sali Poter. Partneri su joj Havijer Bardem i El Faning koju je nazvala prava mudrica.

Supruga reditelja Džulijana Farina i majka Luija i Džeka spremna je da ponovo pokaže svetu šta ume.

Zatvori

Robert Redford

Branka koja je još kao klinka debitovala na filmu („Nije lako sa muškarcima“), a koja je zatim domaću publiku osvojila ulogama u serijama i filmovima „Bolji život“, „Policajac sa Petlovog brda“, „Mis nismo Anđeli“, „Ubistvo sa predumišljajem“, od 1999. i serije „Warriors “ prisutna je i na stranoj sceni. Partneri su joj bili čuveni glumci, poput Roberta Redforda u filmu „‘Kapetan Amerika: Zimski vojnik“.

Džoni Dep

U Brankinoj karijeri stoje i naslovi „Anne Frank: The Whole Story „, „Hustle „, „Public enemy“, „Big love“, kao i film „Gangsteri“ u kojem se našla pored Džonija Depa.

Kristijan Bejl

U istom ostvarenju igra i poznati srpski zet, oženjen glumicom našeg porekla Sibi Blažić, Kristijan Bejl.

Džud Lo

Branka koja je prošle godine učestvovala u snimanju filma Boška Ilića „Apsurdni eksperiment“ pojavila se i u „Provali“ u kojoj je zablistao i Džud Lo.

Havijer Bardem

Posle ovakve impoznatne liste partnera na red je došao glumački osobenjak i suprug Penelope Kruz Havijer Bardem kojeg prati reputacija miljenika žena pa se govori ovih dana da mnoge pripadnice lepšeg pola zavide Branki.

Blago Havijeru

Mi kažemo: „Blago Havijeru“, a kakav su tandem on i naša glumica videćemo na jesen kada je zakazana premijera filma. Branku možemo gledati i u filmu “ Kingsman“, reditelja Metjua Vona, u kojem igra Aleksandru Nikolajevnu Romanov, poslednju rusku caricu. A ovih dana je na snimanju poslednje sezone serije „Novine“ u Hrvatskoj. Glumački počeci Branke Katić najavljivali su sjajnu karijeru i ona se i dogodila.