svi-je-osudjuju-zbog-42-godine-starijeg-muza-i-misle-da-je-sponzorusa:-„videla-sam-ga-u-teretani-i-zbog-ove-dve-stvari-se-zaljubila-u-njega“

06.06.2019. 22:40

Deli ih 42 godine, ali ova devojka čvrsto je rešila da zasnuje porodicu sa svojim budućim suprugom.

Kortni i Roman Foto: Profimedia

Kortni Roman iz Teksasa ima svega 23 godine, ali veruje da je našla ljubav svog života, i to u 42 godine starijem Robertu. Upoznala ga je, kaže, pre dve godine u teretani i odmah joj je bilo jasno da je to čovek njenog života.

Izgleda da je i Robertu to bilo jasno jer ju je posle svega tri meseca zabavljanja zaprosio. Kortni kaže da ni trenutak nije oklevala pre nego što je rekla “da”.

Kortni i njen suprugFoto: Profimedia

– Venčanje nam je bilo malo i intimno i bila sam presrećna. Ipak, živcira me to što me svi pitaju da li mi je on sponzor i da li sam se udala zbog para – kaže Kortni.

Kortni i RobertFoto: Profimedia

Sada je pokrenula svoj Jutjub kanal kako bi njih dvoje mogli da objasne prirodu svog odnosa i svoju ljubav.

– Svi nas osuđuju, komentarišu i pilje u nas. Odmah pretpostavljaju da smo u nekakvom dogovoru, da ja imam neku korist od njega. Često svi pretpostave i da mi je on otac. Uglavnom se nasmejem tome, ali često me i zaboli. Ja Roberta volim i ne interesuje me da li ima novac, on je čovek mog života – kaže Kortni, dodajući da su ga na njemu prvo privukle njegove “hipnotišuće oči”, a i činjenica da je “zgodan za svoje godine”.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Što se porodice tiče, Kortni kaže da su ga njeni roditelji posle dva meseca inicijalnog šoka u potpunosti prihvatili iako su praktično generacija.