svi-je-znaju-po-raskosnoj,-predugoj-kosi,-a-sada-se-osisala-skroz-na-kratko-i-nikome-nije-svejedno-kad-vidi-kako-izgleda!

12.06.2019. 07:17

Sijera se u ponedeljak uveče pojavila na dodeli ACE nagrada u Njujorku, a pevačica je ovom prilikom predstavila novi imidž koji je sve prisutne ostavio bez daha.

Sijera Foto: ciara / Instagram

Njene fotografije sa crvenog tepiha obišle su planetu, a seksi muzička diva u gala izdanju primila je nagradu za ikonu stila, koja je sasvim zaslužena.

Stajling i frizura za desetku!Foto: Profimedia

Atraktivna 33-godišnjakinja bila je u crnom od glave do pete, a neobična kreacija sačinjena od kratkog topa i pantalona sa crnim strukom, te dugačkim, teškim šlepom plenilo je poglede.

Ovu kreaciju brenda Sijera je upotpunila uz jednostavne sandale sa perjem koje su slagale uz gornji deo njenog autfita, a dašak glamura doneo je i štras na topu.

No, svakako je najupečatljiviji detalj bila njena kratka piksi frizura, koja joj je odlično pristajala, naglasivši njene oštre, lepe crte lica…

Ipak, verujemo da je reč samo i perici, te da se pevačica nije usudila da toliko skrati svoju dugu, bujnu kosu – samo dan pre ovog događaja ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pokazala dugačke, guste kovrdže. Bilo kako bilo, zaista izgleda sjajno!

Podsetimo, Sijera je od 2015. u ljubavi sa igračem američkog fudbala Raselom Vilsonom, a par zajedno ima i ćerkicu Sijenu Princes, dok pevačica iz prethodne veze ima i sina.