svi-joj-pricaju-da-moderne-tesne-farmerke-koje-sve-ocrtavaju-nisu-za-nju-zbog-bujnih-oblina-ali-ona-bukvalno-ne-izlazi-iz-njih-i-izgleda-zaista-perfektno

01.04.2019. 11:51

Već godinama je jedan od najpopularnijih modela farmerki takozvani „skini džins“, a podrazumeva one modele koje u potpunosti prate liniju nogu. I zaista – ovo je jednostavan, a efektan model koji se lako kombinuje i uvek deluje veoma seksi i atraktivno.

Ipak, zanimljivo je da je čak 60 odsto ispitanika u jednoj anketi odgovorilo da veruje kako skini džins ne treba da nose žene sa izraženim oblinama, dok je ostatak stava da je to dobar izbor za žene svih konfekcijskih brojeva.

Bilo kako bilo, svako treba da nosi ono u čemu se oseća dobro, a čuveni model Keli Bruk definitivno ne haje za tuđa mišljenja, pa je gotovo uvek upravo u uskim farmerkama.

Lepa brineta je ponosna na svoju figuru i obline, te se ne ustručava da ih pokaže, a prava je inspiracija i dokaz da su ovakve farmerke mogu lepo da pristaju i nešto punijim ženama.

„Ja stvarno nisam mršava devojka i zaista volim hranu. Imam šlaufiće ivelike grudi, i ne bih to menjala ni za šta. Shvatila sam da se svi malo opustimo kada uđemo u tridesete. Uživaš u životu i svom telu“, rekla je svojevremno poznata 39-godišnjakinja.

Keli se nedavno pojavila na snimanju jedne radijske emisije baš u tamnijom modelu „skini“ farmerki, koje je upotpunila belom rolkom i neprolaznim sakoom od tvida, te visokim lakovanim potpeticama u bež nijansi. Uprkos tome što nije klasična mršavica, ovaj model joj je sjajno pristajao i doprineo njenom seksepilu, a u galeriji možete pogledati i sve one situacije u kojima je Brukova briljirala upravo u pripijenom džinsu.

Zatvori