svi-joj-uveliko-cestitaju-na-novim-fotografijama-dzenifer-aniston-otkriven-je-jedan-detalj-i-svi-kazu-da-to-potvrduje-da-krije-veliku-tajnu

Dženifer je leta 2016. godine uputila javnosti otvoreno pismo u kome je, između ostalog, poručila i sledeće:

“Čisto da se zna, nisam trudna.

Ali mi je dosta. Dosta mi je svakodnevnog nadzora i pričanja o mom telu koje se krije iza “novinarstva”, “prvog amandmana” i “vesti o poznatima”.

Mog muža i mene svakodnevno maltretiraju na desetine agresivnih fotografa koji stoje ispred naše kuće i spremni su da urade gotovo sve kako bi dobili bilo kakvu fotografiju, čak i ako to znači da će ugroziti nas ili nesrećne pešake koji se slučano nađu u blizini. Ali, izuzimajući aspekt javne bezbednosti, želim da se fokusiram na širu sliku o tome šta ovaj suludi tabloidni ritual predstavlja za sve nas.

Ako sam ja neka vrsta simbola za neke ljude, onda očigledno predstavljam primer objektiva kroz koji svi, kao društvo, gledamo na naše majke, ćerke, sestre, žene, drugarice i koleginice. Svođenje žena na objekte i stalno nadgledanje kroz koje prolaze je apsurdno i uznemirujuće. Način na koji mene prestavljaju u medijima je jednostavno odraz toga kako gledamo i predstaljamo žene generalno – poredimo ih sa nekim izvitoperenim standardima lepote.

Još mnogo toga napisala je Dženifer, dobila podršku, ali nije se na tome završilo. Naprotiv, nastavilo se nagađanje da li će Dženifer zatrudneti i kada, sa kim, i ukoliko ne zatrudni kojim će putem dobiti dete.

Poslednja vest na tu temu bila je da će glumica usvojiti dete, a već danas paparaci su na osnovu par fotografija zaključili da Dženifer mora biti trudna.

Kako su to zaključili?

Dženifer na setuFoto: Profimedia

Prateći je u toku snimanja filma “Murder mistery” gde su uočili da se glumica, po njihovom sudu, prečesto drži za stomak, došli su do samo jednog mogućeg rešenja zagonetke.

Dženifer AnistonFoto: Profimedia

A rešenje glasi – Dženifer je trudna.

Svetski tabloidi uveliko bruje o ovoj novosti, pljušte čestitke fanova, a Dženifer se još uvek nije oglasila. Kojim će putem sada poručiti ljudima da se ne mešaju u njenu u njena intimna pitanja, ostaje da se vidi.