svi-ljubavni-brodolomi-irine-sajk:-s-ronaldom-je-prosla-sito-i-reseto,-a-bila-je-i-sa-ovim-50-godina-starijim-muskarcem

08.06.2019. 08:28

Ljubav između Irine Šajk i Bredlija Kupera je zvanično pukla, a to nije prvi bolan raskid ove zanosne Ruskinje. Što bi zli jezici rekli: „jeste lepa, al’ ljubav je neće“.

U svim svetskim medijima odjeknula je vest o tome da se Irina Šajk sa ćerkicom iselila iz kuće svog dugogodišnjeg partnera – Bredlija Kupera, a navodno su dva razloga za krizu koja u njihovoj vezi vlada već mesecima.

Kako se čini, Irina Šajk već godinama unazad bira pogrešne partnere, a ovo je lista njenih bivših.

Zatvori

Svi bivši momci Irine Šajk

Veze Irine Šajk su pod lupom javnosti još od 2007. godine, kada se spetljala s bubnjarom Linkin Parka Robom Bourdonom. Bili su zajedno dve godine, a onda se veza raspala.

Svi bivši momci Irine Šajk

Nakon Bourdona usledile su glasine da je Irina u vezi s 50 godina starijim Sepom Blaterom, nekadašnjim predsednikom FIFA-e. Iako je uporno to demantovala, mediji nisu odustajali.

Svi bivši momci Irine Šajk

A onda je usledila petogodišnja veza sa Kristijanom Ronaldom koja je pukla 2015. godine. Fudbaler je Irinu izbrisao iz života, a ona je ubrzo pronašla utehu.

Svi bivši momci Irine Šajk

Iste godine je počelo da se šuška da se spetljala s Dvejnom Džonsonom, ali veza nikad nije potvrđena.

Svi bivši momci Irine Šajk

Međutim, potvrdila je da je u vezi s jednim od najpoželjnijih frajera na svetu, Bredlijem Kuperom. Nije sakrivala sreću i činilo se da će ljubav ovaj put zaista potrajati. Ali, avaj…