svi-luduju-za-ruznim-patikama,-a-dzesika-je-verna-klasici:-izgleda-odlicno-u-kultnim-patikama-od-6.500-koje-svi-obozavamo!

06.05.2019. 07:26

Glumica Džesika Alba jedna je od najseksepilnijih žena na svetu, a u ovoj oceni složni su i muškarci i žene, no ona je ponela još jednu laskavu titulu – važi i za svojevrsnu modnu ikonu.

Modni kritičari vole Džesiku i njen nepogrešiv osećaj za stil, a i ženama širom planete je omiljena jer ne prati trendove, već sledi svoj unutrašnji osećaj za modu i četo pokazuje i da klasika može odlično da izgleda.

Takođe, holivudska zvezda nije opterećena ni glamurom i luksuzom, pa uopšte nije čudo videti je u sasvim opuštenim i kežual kombinacijama, koje svako od nas lako može da „kopira“.

Tako su je nedavno paparaco fotografi „uhvatili“ upravo u jednom kežual autfitu, koji nam je posebno upao u oči zbog obuće koju je Džesika ponela.

Naime, ona je blistala u svetloplavoj haljini sa leopard printom koju je iskombinovala uz teget mantil i klasikom među patikama – legendarnim starkama! I dok većina svetskih lepotica luduje za takozvanim „ružnim patikama“, Džesika je uskočila u kultni model, jedan od najprodavanijih svih vremena, i onaj koji je oduvek bio popularan i ne podleže nikakvim trendovima.

Ona se odlučila za model u crnoj boji i sa nešto debljim đonom, a kako je izgledala pogledajte u našoj galeriji.

Zatvori