svi-pricaju-kako-je-fudbaler-zatekao-zenu-u-krevetu-sa-drugim:-nacin-na-koji-su-usli-u-brak-je-jos-sokantniji-i-ljudi-su-zgrozeni-ovom-ljubavnom-zavrzlamom!

Slavni fudbaler, koji je igrao u dresu nekoliko Premijerligaša tokom karijere, uhapšen je još krajem 2018, nakon žučne svađe sa ženom, ali su detalji tek sada dospeli u javnost.

Naime, Daren se vratio kući oko 6 ujutru, da bi u svom krevetu ugledao Kristi u zagrljaju drugog čoveka, a zanimljivo je da je reagovao potpuno drugačije nego što bi iko očekivao.

On se provozao i sačekao da ljubavnici završe šta imaju, a tek naknadno je izbila ogromna svađa, kada je i policija bila primorana da reaguje. Ovakva reakcija začudila je veliki deo javnosti, premda su mnogi komentarisali kako je Kirstina preljuba očekivana, s obzirom da je prošla kroz identičnu situaciju kada je Daren nju prevario.

Zanimljivo je da se čitav njihov brak i temelji na klimavim nogama, s obzirom da je praktično potekao iz preljube i izdaje. Naime, ova Britanka je bila u paralelnoj vezi, a zbog Benta je iznenadada ostavila nekadašnjeg verenika Lijama Ridževela i to samo osam dana pred venčanje koje je već bilo organizovano i plaćeno 180.00 funti!

Da sve bude bizarnije, i Lijam je poput Daren fudbaler, a imali su gomilu zajedničkih prijatelja, i često su zajedno igrali na terenu u protivničkim taborima. Kirsti je sa Ridžvelom dobila i dvoje dece – sina Luku i ćerkicu Evu.

Dve godine nakon raskida sa Lijamom, Kirsti se 2013. udala za Benta i to pred 200 ljudi na raskošnoj ceremoniji, no paru izgleda ne cvetaju ruže u braku, a kako će se sve okončati ostaje da vidimo…

“Dobio je što je zaslužio, jer je zbog njega ostavila bivšeg mužna na oltaru”, komentari su na društvenim mrežama i ispod različitih portala… Kakva sapunica, zar ne!