svi-pricaju-o-ljubavi-jovane-i-gorana-bogdana:-a-mi-smo-ih-sreli-na-mestu-gde-je-mozda-pocela-romansa-godine

22.04.2019. 17:16

Jovana Stojiljković (27) je nekoliko meseci u vezi sa 10 godina starijim kolegom iz Zagreba Goranom Bogdanom, piše „Glorija“. Zbog ove vesti jedan naš susret sa glumcima pre sedam meseci u Beogradu dobio je potpuno drugačije značenje.

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan Foto: RAS Srbija

Vezu je između ostalog, otkrio i buket koji je Bogdan uručio Jovani nedavno u u Narodnom pozorištu nakon predstave „Nečista krv“ u kojoj ona igra glavnu ulogu.

A sve je možda moglo da se nagovesti još u septembru ove godine kada su se Jovan i Goran pojavili na beogradskoj promociji serije „Jutro će promeniti sve“ u kojoj su igrali oboje.

Jovana na premijeri serijeFoto: RAS Srbija

Glumica je te večeri izgleda prelepo u beloj, laganoj haljini. Goran je došao na samom kraju događaja i za mlade kolege iz serije za „Ženu“ rekao:

„Sve najbolje mislim o njima. Glumio sam inače sa njima, sa Nikolom Rakočevićem sam igrao nekoliko puta i on mi je drugar. To su neki od najboljih glumaca regiona i to je blago ove serije“.

Postoje šanse da je možda baš tada sve planulo ili su možda one prve iskrice buknule još na snimanju???

U svakom slučaju, dobili smo divan par. Takve utiske deli mnogi dok čitaju vest o romansi godine.

Goran Bogdan sa Srdanom Golubovićem i Sandrom Perović na premijernom emitovanju prvih epizoda „Jutra“Foto: RAS Srbija

Jovanu i Bogdana spaja i važna zajednička crta- oboje imaju izuzetno uspešne glumačke karijere. Goran ima naravno, duži glumački staž, ali kao što nam je rekao u intervjuu, komentarišući mladu generaciju današnjice…

„Nisam ja još toliko star (smeh), ja sam između. Mislim da je problem univerzalan, ne kada su u pitanju vremena, već mesta u kojima živimo i to bez obzira na generacije…. Time je teže što je ta generacije nigde, već su u nekim godinama treba nešto uraditi, a gube nadu. Baš im je oduzeto sve, na tankom su ledu“.

Kako vama „izgleda“ veza poznatih glumačkih imena?