svi-pricaju-o-sestricini-natase-bekvalac:-zoi-je-lepa-kao-san,-fura-omrazeni-trend,-a-izgleda-svetski

Ćerka Dragane Bekvalac, Natašine starije sestre, vešto se igra modnim trendovima, ali ih, kako sama kaže, ne sledi po svaku cenu.

– Nisam pristalica slepog praćenja svega što je trenutno aktuelno. Nešto od toga mi se dopada, nešto ne. Kombinujem odevne komade koji su u trendu sa nečim što je mimo svih pravila koje propisuju modni magazini i influenseri. Naprosto, nosim ono što mi se dopada, bilo ono moderno ili ne – objasnila je svoj modni izražaj Zoi dodajući:

– Ponekad sam obučena veoma izazovno, volim da istaknem obline, a opet, drugog dana, nosim široki duks ili trenerku. Sve zavisi od toga u kakvom se raspoloženju tog jutra probudim. Mislim da odeća najbolje reflektuje moje trenutno raspoloženje i način na koji ja samu sebe vidim.

I zaista, njen stil je teško definisati. Ponekad je na visokim potpeticama, a ponekad nosi neobične, sportske patike u kombinaciji sa belim čarapama.

– Mnogo toga je uticalo na moj stil. Život u Los Anđelesu je, svakako, ostavio snažan pečat na mom vizuelnom izgledu, ali i tetka Kristina, koja je modni dizajner i stilista. Kada odrastate uz jednu takvu ženu i vama samima veoma brzo stil postane bitan – ispričala je Zoi.

Njen prvi singl „Eto“ možete poslušati u nastavku, ali i pogledati spot koji je snimljen u Milanu, pod rediteljskom palicom Leonarda Firstnera, u saradnji sa izdavačkom kućom Basivity Digital.