svi-pricaju-o-tadicevom-golisavom-plesu-u-svlacionici-zbog-magije-na-terenu-klanja-mu-se-ceo-svet-a-ova-zena-mu-je-najveca-podrska

17.04.2019. 11:19

Snimak iz svlačionice na kom fudbaleri Ajaksa golišavi slave pobedu nad Juventusom i prolazak u polufinale Lige šampiona kruži internetom, a najveseliji na njemu je naš Dušan Tadić. Golišavo navijanje predvodio je srpski internacionalac Dušan Tadić koji je odmah privukao pažnju žena, a ovo je njegova lepša polovina.

Golišavi Tadić nakon pobede nad Juventusom Foto: btsportfootball / Twitter

Nije ovo prvi put da Dušan Tadić u donjem vešu završava utakmicu. To je postala neka vrsta tradicije. Prošle godine je prolazak u Premijer ligu proslavio šetnjom u gaćicama, a sada je i zapevao i zaplesao.

This will restore your faith in football 👊Onana and Tadic lead the celebrations after claiming another heavyweight scalp in Turin 🕺🇳🇱Inside the Ajax dressing room 🎥 pic.twitter.com/UHPyXOoZ0i— Football on BT Sport (@btsportfootball) April 16, 2019

Snimak iz Ajaksove svlačionice kruži internetom i oduševljava njihove navijače širom sveta. Uz Dušana, najveseliji je bio i Onana, kao i ostali fudbaleri, koji su pesmom i plesom obeležili plasman među četiri najbolja tima Evrope.

Iako se snimak dopao i mnogim pripadnicama lepšeg pola, moraćemo da ih razočaramo jer Dušan je već godinama u stabilnom braku sa Draganom Vukanac sa kojom ima dvoje dece. Nedavno je pričao i o planovima za proširenje porodice.

– Najslađi snovi su mi vezani za proširenje porodice. Trenutno smo na dvoje (sin i ćerka), planiramo bar još toliko. Dok se igram sa decom, setim se šta sam radio u detinjstvu i sada shvatam značenje maminih reči „videćeš ti kada postaneš roditelj“. Bio sam baš nestašno dete. Jednom smo kroz otvoreni prozor uskočili u kabinet direktora škole i bolje da vam ne pričam šta smo tamo radili. Bilo bi me sramota – istakao je Tadić.