svi-su-danas-na-vimbldonu-gledali-samo-u-megan-markl:-vojvotkinja-pratila-mec-serene-i-slovenke-i-dva-meseca-nakon-porodjaja-pokidala-u-dzinsu

04.07.2019. 20:13

Megan Markl bila je zvezda danas na Vimbldonu gde je navijala za veliku prijateljicu Serenu Vilijams. Izvini, Serena, ovaj put je najveću pažnju ukrala vojvotkinja od Saseska.

Megan Markl Foto: Profimedia

Poznata mama Megan Markl je na tribine turnira u Londonu ušetala u jednostavnoj crnoj majici, sakou sa prugama i sa letnjim šeširom koji je em moderan em je zaštitni znak Vimbldona. I nosila je džins! Mama, odlično izgledaš dva meseca nakon porođaja.

Megan stiže na mečFoto: Tanjug/AP

Baš nam se svidelo što je Megan koju smo viđali u kombinacijama koje su često odudarele od prosečnog ženskog stila, pojavila danas u izdanju koje može da priušti većina žena i koje je tako obično, a dobro.

Megan Markl sa prijateljicomFoto: Tanjug/AP

Bivša američka glumica je meč Serene koja je nedavno „u tajnosti“ posetila nju i malog Arčija, gledala sa prijateljicama. Pojavljivanjem može da pokrene sumnje da je njen odnos sa Kejt uzdrman, a sve zbog pitanja: „Zbog čega vojvotkinje ove godine, za razliku od prethodne, na Vimbldon nisu doše istog dana?“.

Vojvotkinja od Kembridža je pre nekoliko dana bila na turniru u Londonu. Obaveze? Neprijateljstvo? Ako žele da poruše glasine, bolje bi im bilo da se zajedno pojave na mestu koje ovih dana gleda ceo svet.

Slatka MeganFoto: Tanjug/AP

Megan je uživala, a prema pisanju Pipla za dva dana čeka je krštenja sina u Vindzoru.

Serena je sa druge strane pobedila, ali teškom mukom slovensku teniserku Kaju Juvan (18). Pre samo nekoliko dana njenu sestru Venus je sa Vimbldona izbacila 15- godišnja Kori Koko Grauf (15).

Pozdrav na kraju mečaFoto: Tanjug/AP

Serena se ne da, a i danas je nosila ne tako standardnu opremu.

Serena na terenuFoto: Tanjug/AP

Nije to baš bio iskorak od pravila kakav Serena ume da napravi, ali je ipak, morala da se malo razlikuje od ostalih teniserki. U Londonu su i njen suprug Aleksis Ohanijan koji je bodri sa tribina i ćerkica Olimpija Aleksis Ohanijan.