svi-su-gledali-ispod-ruke-kire-najtli-na-zabavi:-pre-4-godine-obratila-se-kejt-midlton-ovim-pismom-i-zapanjila-sve,-a-sta-sad-planira?

Slavna glumica je u četvrtak po prvi put u javnosti pokazala stomačić na jednoj zabavi, a pojavila se u beloj, lepršavoj haljini.

Kira je, podsetimo, u braku sa Džejmsom Rajtonom od 2013. godine a imaju ćerku Edi koja ima četiri godine.

Njeno iskustvo sa prvim porođajem bilo je traumatično i o tome je otvoreno pričala u svom eseju koji se bavio pritiskom na žene da izgledaju savršeno nakon porođaja, uporedivši svoje iskustvo sa iskustvom Kejt Midlton, koja je samo par sati posle svog porođaja blistala.

– Moja vagina se razdvojila. Izašla si iz mene otvorenih očiju, sa rukama podignutim u vazduh. Stavili su te na mene svu krvavu, prekrivenu posteljicom, a tvoja glava je izgledala unakaženo kada si izašla iz mene. Pulsirala si, dahtala i vrištala – pisala je glumica.

– Sećam se go*ana, povraćke, krvi, igala i konaca. Sećam se bojnog polja. I ja sam onda slabiji pol? Ili ti? – jedna je od rečenica koje su odjeknule u javnosti iz tog njenog pisma.

Onda se okrenula gracioznom porođaju Kejt Midlton koja je, podsećamo, rodila Šarlot samo dan pošto je Kira rodila Edi.

– Stojimo i gledamo u TV. Izašla je iz bolnice sedam sati nakon porođaja, našminkana i na štiklama. To lice svet želi da vidi. Sakrij se. Sakrij našu bol, tela koja se raspadaju, grudi koje cure i hormone koji divljaju. Izgledaj prelepo. Izgledaj divno, ne pokazuj da si došla sa bojnog polja, Kejt. Sedam sati nakon borbe života i smrti, sedam sati nakon što ti se telo prepolovilo i otvorilo i krvavo dete koje vrišti izašlo iz tebe, Ne pokazuj. Ne govori. Stoj tu sa svojom ćerkom i pusti da te fotografiše gomila muških fotografa – poručila je tada Kira.