svi-su-je-sazaljevali-kada-ju-je-leonardo-dikaprio-verio,-a-potom-odmah-ostavio:-udala-se-u-tajnosti,-i-to-za-ovog-frajera

16.06.2019. 07:58

Zamenica Pamele Anderson, Keli Rorbah, tajno se udala za naslednika imperije.

Keli Rorbah Foto: Profimedia

Keli Rorbah (29), glumica i manekenka koja je slavu stekla ulogom u seriji „Čuvari plaže“, možda je mislila da nema sreće u ljubavi dok je ceo svet izveštavao o tome kako ju je ostavio Leonardo Dikaprio. Naime, slavni zavodnik zaprosio ju je posle samo četiri meseca zabavljanja, da bi je potom i ostavio 2016. godine, a Keli je ostala izložena ogovaranju koje je usledilo u javnosti.

Keli i StjuartFoto: Profimedia

Međutim, Keli je prebolela Lea i pre oko dve godine uplovila u vezu sa Stjuartom Voltonom (38), naslednikom lanaca prodavnica „Volmart“.

Njih dvoje su krili i da su vereni, a u martu je spisateljica Ket Marnel na Tviteru objavila da je čula u javnosti Stjuarta koji telefonom urla na organizatorku venčanja. Tako se pročula vest o veridbi.

Sada se zna i da su se njih dvoje u tajnosti i venčali, i to pre nekoliko nedelja. Ket Marnel je, inače, objavila i da je istom prilikom čula da je budžet za venčanje bio između milion i milion i po dolara.